Search
Close this search box.

Oni su manje poznati braća i sestre zvezda, ali su podjednako hot!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Chris i Liam Hemsworth (foto: WENN)

Kažu da su talenat i dobar izgled nasledni. Primer za to su i poznate zvezde koje su u srodstvu, a zajedno ih možemo videti i na malim ekranima.

Za veliki broj javnih ličnosti smo upoznati sa kim dele gene, ali nama su zanimljiviji oni koji izbegavaju eksponiranje i na glamuroznim dešavanjima se pojavljuju samo povremeno, u pratnji poznatijih braća i sestara, ali kada neki događaj ulepšaju svojim prisustvom, nađu se u centru pažnje zbog svog atraktivnog izgleda.

Rachel i Daniel McAdams

Mlađi brat lepe glumice bavi se fitnesom, a specijalizovao se za japanske borilačke veštine.

Rachel i Daniel (foto: Flickr)

 

Zac i Dylan Efron

Kada je Zac podelio fotografiju na kojoj je sa svojim mlađim bratom na društvenoj mreži Instagram, fanovi su započeli debatu ko je od njih zgodniji. Na kraju su obojica pobedili.

Zac i Dylan (foto: Instagram)
Zac i Dylan (foto: Instagram)

Gemma i Harry Styles

Pevač popularne tinejdž-grupe One Directon se ponaša previše zaštitnički prema svojoj starijoj sestri, pa je tako jednom svratio na koncert, gde je Gemma bila na dejtu, da bi joj rekao da pazi kako se ponaša. Slatko.

Gemma i Harry (foto: Twitter)
Gemma i Harry (foto: Twitter)

Sebastian i Justin Theroux

27-godišnji brat poznatog glumca je čak 18 godina mlađi od supruga Jennifer Aniston, ali se to ni najmanje ne primećuje, pogotovo kada se nađu jedan do drugog, i to u sličnim autfitima.

Sebastian i Justin (foto: Pacific Coast News)
Sebastian i Justin (foto: Pacific Coast News)

Alex i Emma Watson

Sličnost između junakinje filma Lepotica i zver i njenog dve godine mlađeg brata, koji iza sebe ima modnu kampanju za poznati brend Burberry, je neverovatna!

Alex i Emma (foto: starflash.de)
Alex i Emma (foto: starflash.de)

Lottie i Kate Moss

Lottie je krenula stopama svoje polusestre, pa polako, ali sigurno, gradi sebi uspešnu manekensku karijeru.

Lottie i Kate (foto: TopShop)
Lottie i Kate (foto: TopShop)

Eric i Blake Lively

Blake potiče iz glumačke porodice, pa ne čudi što je i Eric krenuo tim putem. Međutim, on nije stekao popularnost kao njegova mlađa sestra, što je, ako pitate njegove fanove, velika nepravda, imajući u vidu atraktivan izgled ovog 35-godišnjaka.

Eric i Blake (foto: baklol)
Eric i Blake (foto: baklol)

 

Sandra i Sofia Vergara

Zgodna Kolumbijka važi za jednu od najseksipilnijih ličnosti na javnoj sceni, ali Sandra ne ostaje u senci sestre kada se pojavi.

Sandra i Sofia (foto: SGranitz)
Sandra i Sofia (foto: SGranitz)

Cody i Paul Walker

Brat tragično nastradolog glumca je ove godine pošao Paulovim stopama, pa smo imali prilike da ga gledamo uz Nicolas Cagea u ratnom filmu USS Indianapolis: Men of Courage.

Cody i Paul (foto: Facebook)
Cody i Paul (foto: Facebook)

Erika i Joan Smalls

Erika, za koju mnogi kažu da je po lepoti premašila sestru, javnosti je postala poznata tek nakon modne kampanje za poznati brend Balmain. 

Eika i Joan (foto: Balmain)
Eika i Joan (foto: Balmain)

Dave i James Franco

Tehnički, Dave više ne spada u kategoriju braće i sestara koji nisu i sami selebritiji, budući da iza sebe ima uloge u uspešnim filmskim ostvarenjima poput 21 Jump Street, Now you see me Nerve, ali nismo mogli da odolimo da ne podelimo fotografije ovog neverovatno atraktivnog dvojca koji je najbolji primer za to da su geni zaista neverovatna stvar.

Braća Franco (foto: Facebook)
Braća Franco (foto: Facebook)
Dave i James (foto: Facebook)
Dave i James (foto: Facebook)

POSLEDNJE VESTI