Search
Close this search box.

Kada vidite kako se snimao film ‘Lepotica i zver’, drugačije ćete ga gledati

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Scena na stepenicama u filmu (foto: Disney)

Lepotica i zver je jedan od najgledanijih filmova u prvoj polovini godine, međutim, iako na bioskopskom platnu izgleda kao prava bajka, snimanje nije bilo nimalo bajkovito.

Na internetu su se pojavili snimci Emme Watson i Dana Stevensa, na kojima se vidi prava istina iza kostima Zveri.

A post shared by MINE (@putaloyal) on

Glumac je, naime nosio ogromno kompujetrski integrisano odelo od likre koje, koje je beležilo njegove pokrete, uz posebnu protetičku obuću, dok je pratio Lepoticu u žutoj balskoj haljini niz stepenice.

Ovo pruža svakako drugačiji uvid u ovu priču stariju od vremena. Možda je film trebalo da se zove Lepotica i tip u smešnom odelu od likre?

U intervjuu, tokom kog su i nastale ove scene iza kamere, reditelj i ekipa filma objašnjavali su kako su postigli sa Stevens izgleda tako zverski, i to uz pomoć štula i specijalno dizajniranog odela. „Kretanje i beleženje mojih pokreta u ovom kostimu je bilo veoma teško ne samo za moje zglobove, već i za celo telo, jer bilo je veoma napo**o kretati se“, priznao je glumac.

https://twitter.com/adandamn/status/867048319251390464

I reditelj filma, Bill Condon, izrazio je divljenje prema Stevensu i trudu koji je uložio tokom snimanja. „Ne samo sa je savladao tehnologiju, već se i zabavljao tokom napo**og snimanja. Uvek sam govorio da smo mogli da uradimo sve u ovom filmu, ali ako ne dobijemo Zver u koju će ljudi poverovati, onda ništa nismo uradili“, rekao je Condon.

POSLEDNJE VESTI