Prati nas

Otvoreno pismo Nataše Bekvalac: Imajte malo obzira i poštovanja!

Extra

Otvoreno pismo Nataše Bekvalac: Imajte malo obzira i poštovanja!

"Pustite me" (foto: Facebook)

“Moj život nije savršen, nisam ni ja!” (foto: Facebook)

Dnevni list Kurir danas je objavio vest da je pop zvezda Nataša Bekvalac ostavila svog dečka, rukometaša Ljubu Jovanovića. Revoltirana pisanjem medija, lepa Novosađanka odlučila je da putem Instagrama medijima pošalje otvoreno pismo.

Nataša moli za malo obzira i poštovanja, poručujući da su je dok je lila najiskrenije i najbolnije suze pred čitavom državom, mediji nazvali vrhunskom lažljivicom, manipulatorkom i folitankinjom!

“Ovo baš nikada nisam radila, ali za sve postoji prvi put… Usijao mi se telefon od jutros, čudno, sve neki nepoznati fiksni brojevi u pitanju. “Gde gori” zapitah se, pa ubrzo i saznah… Uvek sam bila iskrena i otvorena u saradnji sa medijima, neki ljudi iz posla su mi i prijatelji… Moj privatni zivot je uvek bio “na izvol’te” baš svima. Svaki novinar mogao je da piše o meni baš sve što želi (zna se, retko tužim… Samo kada baš preteraju pa izmisle da sam recimo na Ibici sa drugaricama, a u društvu kontraverznih biznismena). Ne tužim ni kada sam u “paralelnoj vezi” godinu dana, ne tuzim kada sam ljubavnica oženjenog fudbalera kog ne poznajem, ne tužim ni kada sam u vezi sa svim svojim prijateljima…”, napisala je Bekvalčeva, dodajući da za nju mediji nikada nisu imali obzira.

“Moj život nije savršen, nisam savršena ni ja. Niste imali obzira prema meni kada sam prolazila doslovno kroz pakao, bilo je važno uslikati što bolniju grimasu na mom licu i uspeli ste… Niste imali obzira kada sam htela da pomognem sebi, stanem pred sve vas, otvorim srce i dušu i želudac i sve ostale organe, pa dok sam lila najiskrenije i najbolnije suze pred čitavom državom uživo, a vi ste me već sutra nazvali vrhunskom lažljivicom, manipulatorkom i folitankinjom”, poručuje Nataša, dodajući da je sada zaljubljena u najbolju osobu koju je u životu srela!

“Sada sam zaljubljena i volim jednog dečka .On je najbolja osoba koju sam u životu srela. Neću da pričam o njemu za novine, neću da se kezim sa naslovnih strana sa njim, neću da idem na javne događaje sa njim, ali to nije razlog da ga ponižavate, pravite od njega nešto što zaista nije i kada vam zafali priča pustite kako sam ga izbacila iz stana sa sve kesama kroz prozor… Nemojte to raditi… Za sve ove godine saradnje imajte malo obzira i postovanja. Najveće ljubavi su tihe… Dopustite mi da ovu svoju tiho živim… A kada sam na sceni – gazite! Ljubi vas Nale”

Redakcija Tracara.com


Loading...
9 komentara

9 Comments

 1. Sunny

  03. 10. 2014. at 15:36

  Ne vidim od suza, izvinte za moguće greške u kucanju. Šmrc, šmrc.
  E moja “Nale” srce slatko. Kako su okrutni ovi kvazi novinari i ova bagra od publike?
  Pa de će u ljubav da ti diraju? A lepo su ti njima objasnila kako voliš da se sexsaš, u koj pozi, gde piškiš a gde kakiš, gde ti spava bivši muž a gde ti i još mnogo toga si rekla direktno u kamere što je bilo samo tvoje i niko nije znao. AALI TO JE OK?
  Nije ok kad ti Ljubo popizdi pa novinari dobiju sto dojava i slikica kako je u kafani pizdeo?
  Mala ” barbika” se dosetila ksko da vadi kestenje iz vatre pa fa tugicu “brani” ovako ” da bre svi znaju koliko mi je stalo” Hahahaha Faca si ti, faca Nataša. Dobro si se izveštala sa ovim manilpulacijama mediima, skoro kao JK lol
  Eto vidite od plača do smeha kratak je put. Sad završavam ceoajući se od smeha ovim glupostima :)

 2. Irena

  03. 10. 2014. at 15:39

  Natasina najveca ljubav vol. 45878946

 3. STARSHIP**

  03. 10. 2014. at 15:48

  TVRDIM DA JE NATASA ZRTVA “MEDIJSKE HAJKE” KOJA SE VODI VEC GODINAMA PROTIV NJE SAMO ZATO STO SE RAZVELA

 4. Marry

  03. 10. 2014. at 16:13

  Bolje izbacuj taj CD vec jednom , nego sto piskaras u prazno. Cekamo te pola godine :(:(

 5. Jana

  03. 10. 2014. at 16:30

  Najveće ljubavi su tihe. To je ziva istina.

 6. Mila

  03. 10. 2014. at 17:09

  Prvo me je ganula…a onda se setih da je Daca pre par dana porucio svojoj devojci da se ponosi njome…

 7. ZaZarazna

  03. 10. 2014. at 22:37

  Poštovanje se zaslužuje!

 8. Natasa

  04. 10. 2014. at 00:19

  Nato najlepsa si,uzivaj i osmeh na lice..

 9. Ovan

  04. 10. 2014. at 15:24

  Oličenje nemorala na ovim našim prostorima.
  A to njeno izigravanje žrtve je tako
  smišljeno i pokvareno da nemam reči.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top