Prati nas

Ovako će izgledati ‘Jutro’ na Prvoj sa Jovanom i Srđanom

Televizija

Ovako će izgledati ‘Jutro’ na Prvoj sa Jovanom i Srđanom

Voditelji kažu da su na Prvoj dobili novac i uslove da naprave program za celu Srbiju.

Jovana Joksimović Srđan Predojević budili su Srbiju na RTS-u, a potom na televiziji Pink, a od ponedeljka u 06.55 kreće njihov novi jutarnji program pod nazivom Jutro i to na Prvoj televiziji.

“Neće tu biti mnogo promena. Biće nekoliko novih segmenata, ali jutarnji program je jutarnji program i ne treba odstupati od osnovnog koncepta, koji je svima dobro poznat. Gledaoci će moći da dobiju dovoljno informacija koje će im omogućiti lakše funkcionisanje u danu koji je pred njima,” kaže Jovana i dodaje:

“U nedostatku novca, kreativnosti i ideja, ovakvi programi svode se na večernju emisiju koja se seče vremenskom prognozom i vestima. Na Prvoj smo dobili novac i uslove da možemo da pravimo jutarnji program za celu Srbiju, a ne samo Beograd. Nije Javni servis Srbije jedini koji ima takav kapacitet. I Prva može to isto. Ideja nam je da čim ustanete saznate sve informacije za dan pred vama. Želja je da imamo program po svetskim standardima,” ističe ona u intervjuu za Kurir.

Foto: Kurir

Srđan Predojević se tokom intervjua nije odvajao od psa, labradora kojeg su nazvali Prva, a koji će im praviti društvo u studiju.

“Životinja će nam na najbolji način pokazati ko je kakav čovek. Na onog na koga zalaje, mi ćemo da režimo,” zaključuje Srđan.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Televizija

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

    Feed has no items.

Popularno

To Top