Prati nas

Ovako je bilo na audiciji Kanye Westa za Američkog Idola (VIDEO)

Extra

Ovako je bilo na audiciji Kanye Westa za Američkog Idola (VIDEO)

Kanye je izašao pred žiri i ptpevao svoju pesmu 'Gold digger' (foto: Twitter)

Kanye je izašao pred žiri i ptpevao svoju pesmu ‘Gold digger’ (foto: Twitter)

On je jedan od najvećih repera današnjice, ali da je Kanye West uspeo da zadivi sudije Američkog Idola?

Pre dva meseca pevač je sa suprugom Kim Kardashian iznenadio sve kada se neplanirano pojavio na audiciji koja se održavala u San Francisku i izašao pred žiri koji su sačinjavale njegove kolege Jennifer Lopez, Harry Connick Jr. i Keith Urban. Petnaesta i poslednja sezona mužičkog takmičenja uskoro počinje da se prikazuje na kanalu Fox, pa je televizija napravila nekoliko promo klipova budućih takmičara.

Među njima se našao i Kanye, koji je u stilu pravog Idola snimljen kako dolazi na audiciju u pratnji svoje porodice i prijatelja, i priča svoju priču. “Moje ime je Kanye i dolazim iz južnog Čikaga. Ja sam najpre bio producent, ali sam oduvek voleo da repujem, mada niko nije verovao u mene. Zato bih želeo da isprobam nešto novo, znate”. “Da li si nervozan?”, upitao je neko pevača pre nego što je stao ispred žirija i započeo sa izvođenjem svoje numere Gold digger.

Naravno, dobio je kartu za prolazak dalje i srećnu vest porelio sa suprugom Kim (foto: Screenshot)

Naravno, dobio je kartu za prolazak dalje i srećnu vest porelio sa suprugom Kim (foto: Screenshot)

Za to vreme, trudna Kim je sa voditeljem Ryanom Seacrestom čekala pred vratima i priznala: “Nisam nimalo nervozna, jer verujem u njega”. On je na kraju dobio zlatnu kartu za prolazak u dalje takmičenje, tako da jedva čekamo da vidimo šta će nam to sledeće Kanye prirediti na putu da postane novi Idol.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top