Prati nas

Ovako su Kardashianke reagovale na Tristanovu skandaloznu prevaru

Video

Ovako su Kardashianke reagovale na Tristanovu skandaloznu prevaru

Dugo očekivane reakcije povodom Tristanove prevare konačno su ekranizovane! Nakon što je svako iz porodice Kardashian i Jenner pojedinačno saznao vesti, okupili su se kako bi razjasnili šta se zaista dogodilo.

Postoji video na kome se jasno vidi da se Tristan ljubi sa nekom devojkom u klubu” , objašnjava Kim Kardashian, Khloe će poludeti!

Kourtney Kardashian izjavila je da je zgrožena zbog Tristanovog ponašanja. “Ovo je zaista šokantno i poražavajuće.” 

Iako je htela da zaštiti svoju sestru, Kylie objašnjava da je bilo neophodno saopštiti joj vesti pre nego ih sazna preko interneta ili od nekog drugog.

Niko nije imao hrabrosti da kaže Khloe jer smo znali da je termin za porođaj zakazan kroz par dana”, objašnjava ona, “nismo želeli da je uznemiravamo ali smo znali da je ispravna stvar reći joj.”

Khloe još uvek nije diskutovala o skandalu sa svojim sestrama” tvrdi izvor.

U aprilu su strani mediji došli u posed fotografije na kojoj je navodno Tristan dok se ljubi sa nepoznatom devojkom. Fotografiju je uslikala žena, koje je sedela za stolom pored njegovog.

‘’Bila sam tamo. On je bio za stolom pored našeg, sa grupom prijatelja i devojkom sa kojom se ljubio celu noć’’, izjavila je žena.Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Video

To Top