Connect with us

Ovako zvuči srpska evrovizijska pesma na engleskom jeziku
Evrovizija

Ovako zvuči srpska evrovizijska pesma na engleskom jeziku

Pesma na engleskom gotova (foto: evropesma.org)

Pesma na engleskom gotova (foto: evropesma.org)

Bojana Stamenov predstavljaće Srbiju na ovogodišnjoj, 60. Pesmi Evrovizije pesmom Ceo svet je moj, a pesma je danas predstavljena i na engleskom jeziku.

Naziv internacionalne verzije je Beauty Never Lies i tekst se znatno razlikuje od originalnog, ali podjednako dobro zvuči.

Poslušajte ispod.

Na kom jeziku treba da izvodimo evrovizijsku pesmu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Loading...
6 Comments

6 komentara

 1. N

  09/03/2015 at 7:40 pm

  Ovo je već malo bolje…. :)

 2. DBo$$

  09/03/2015 at 8:09 pm

  Dajte anketu DA LI DA PEVA NA ENGLESKOM ILI SRPSKOM? Da vidimo sta misli narod :D
  Meni je definitivno bolja engleska verzija

 3. EoNeZnam

  09/03/2015 at 8:10 pm

  Mnogo bolja u odnosu na srpsku verziju, definitivno. Ne shvatite me pogresno, cak stavise i sam sam vise za to da se salju pjesme na maternjem jeziku, ali za ovu bi definitivno trebali da napravimo izuzetak!

 4. ostojickaa

  09/03/2015 at 8:28 pm

  Ma na engleskom, bolje cemo tako proci, a dobra nam je pesmaa :D

 5. Ankh

  10/03/2015 at 1:56 pm

  Nije smak sveta ako se izvede pesma na engleskom jeziku, ali ipak logicno je da svaka zemlja peva na maternjem jeziku, svaka zemlja predstavlja i promovise sebe, svoj jezik, svoju kulturu. Ali ajde, nedeljama se kroz medije provlacila informacija da je verzija na engleskom bolja, pa sto da ne… Ok, da je zaista bolja- pa da i bude tako. Ali nije.. Tekst na engleskom, i znacenje- vec vidjeno, uplasticeno, vec odavno isfurana poruka. Drugo, sto se tice pevanja- verzija na engleskom ne zvuci ni upola mocno kao sto zvuci na srpskom jeziku.. Ono sto je najbitnije- nebitno kakva je pesma i na kom je jeziku, najvaznije je da talenat poput Bojane ima priliku da se promovise i napravi sebi sjajnu reklamu u Becu. Sjajna je.

 6. EoNeZnam

  10/03/2015 at 2:19 pm

  @Ankh
  Slazem se sto se te ‘snage’ tice u srpskoj verziji. Iskreno, mislim da bi trebali organizovati neku emisiju ili nesto gdje bi izvela obje verzije i onda publika da glasa, jer ne mozemo suditi jednako i jednoj i drugoj verziji kad smo jednu culi uzivo a drugu ne.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top