Search
Close this search box.

Bojana Stamenov se požalila: Zbog debljine ne mogu da letim avionom

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

 

Pevačica Bojana Stamenov, koja nas je pre nekoliko godina predstavljala na Evroviziji, našalila se na račun svoje kilaže i objasnila šta sve ne može da uradi zbog debljine.

Bojana se požalila ne samo da ne može da pronađe odeću i obuću za svoju građu već da zbog kilaže ne može da leti avionom, niti da uživa u izlasku sa prijateljima.

’’Postoji najstrašnija diskriminacija debelih ljudi. U kafićima ciljano stavljaju stolice sa naslonima za ruke. Šta hoće, da im sede samo zgodne ribe, a mi lepe i pametne nemamo pravo da pijemo kafu?! Da ne pričam o avionima. Naprave uska sedišta, nit može da sedne dugačak, nit debeo cove”, požalila se Bojana.

Za kraj je otkrila i šta joj najteže pada:

‘’Debele žene imaju problem da nađu najgluplji brushalter, verovali ili ne! Ako si debeo, sine, ne možeš da se oblačiš po poslednjoj modi jer sve što je za punije dame stiže iz Turske, pa izgledaš kao neudata baba tetka koju cela familija žali. Ne mogu da nađem ni adekvatne cipele na štiklu, koje bih rado nosila. Za debele ljude, cipele treba da budu malo kvalitetnije, treba da budu ojačane, a ja hoću i da su stilski nafurane. Zašto Manolo Blanik, na primer, ne bi napravio cipelu koju mogu ja da obujem?’’, rekla je Bojana u videu koji je objavila na Facebooku.

POSLEDNJE VESTI