Bojana Stamenov se požalila: Zbog debljine ne mogu da letim avionom

 

Pevačica Bojana Stamenov, koja nas je pre nekoliko godina predstavljala na Evroviziji, našalila se na račun svoje kilaže i objasnila šta sve ne može da uradi zbog debljine.

Bojana se požalila ne samo da ne može da pronađe odeću i obuću za svoju građu već da zbog kilaže ne može da leti avionom, niti da uživa u izlasku sa prijateljima.

’’Postoji najstrašnija diskriminacija debelih ljudi. U kafićima ciljano stavljaju stolice sa naslonima za ruke. Šta hoće, da im sede samo zgodne ribe, a mi lepe i pametne nemamo pravo da pijemo kafu?! Da ne pričam o avionima. Naprave uska sedišta, nit može da sedne dugačak, nit debeo cove”, požalila se Bojana.

Za kraj je otkrila i šta joj najteže pada:

‘’Debele žene imaju problem da nađu najgluplji brushalter, verovali ili ne! Ako si debeo, sine, ne možeš da se oblačiš po poslednjoj modi jer sve što je za punije dame stiže iz Turske, pa izgledaš kao neudata baba tetka koju cela familija žali. Ne mogu da nađem ni adekvatne cipele na štiklu, koje bih rado nosila. Za debele ljude, cipele treba da budu malo kvalitetnije, treba da budu ojačane, a ja hoću i da su stilski nafurane. Zašto Manolo Blanik, na primer, ne bi napravio cipelu koju mogu ja da obujem?’’, rekla je Bojana u videu koji je objavila na Facebooku.

Total
5
Shares
4 comments
  1. da posto ako si zgodna riba automatski si glupa, samo ako si debela onda si i pametna. Obuce i odece za punije ljude ima. Ti si bolesno gojazna i treba da smrsas zbog svog zdravlja prvenstveno.

  2. Jer da imas pare za Manolo Blanik cipele, prvo bi platila sebi operaciju gastrickog bajpasa. xD Brate, imam i ja visak, ali resenje je ocigledno, zar ne? Manje izgovora, vise akcije. Tacno me je naterala da se pokrenem ovim glupim konstatacijama.

  3. Bu hu….evo svi smo se potresli. Kao da svi mi ne volimo da jedemo, lezimo i ne radimo nista. Ljudi imaju lupus, secer i druge dozivotne bolesti pa nalaze nacine da ih dovedu u red, a ova ne moze da ztvori usta i krene da trenira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Unutar života samohrane majke: Kako Katie Holms odgaja ćerku bez Toma

Next Article

Nevena Božović se emotivnom porukom obratila fanovima prvi put nakon Evrovizije

Related Posts