Search
Close this search box.

Pogledajte drastičnu promenu: Bojana Stamenov smršala, izgubila trećinu kilaže

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevačica Bojana Stamenov odlučila je da skine višak kilograma, te je poslednih godinu dana drastično smršala, kako kaže, smršala čak trećinu onoga što je imala.

Bojana je, govoreći o svojoj novoj figuri istakla da se odrekla slatkiša i testa te da je uvela svakodnevne šetnje.

„Još uvek ne bih otkrivala šta sam tačno uradila kako bih skinula kilograme, ali mogu da vam kažem da nisam pribegavala nikakvim zahvatima. Drago mi je ako su ljudi već počeli da reaguju, ali još to nije stiglo tamo gde je zamišljeno pa kada ovaj proces budem privela kraju rado ću ispričati šta sam sve tu prošla. Jednostavno, treba voditi računa šta se jede, slušati savete nutricioniste i to je to“, rekla je Bojana i dodala:

„Naravno da sam izbacila hleb i slatkiše, uvela šetnje, ali ima i svašta nešto pored toga“, misteriozno je navela pevačica o kojoj su neki mediji pisali da je izgubla čak 45 kilograma. Nije bila spremna da nam potvrdi tačnu cifru ali je dala slikoviti prikaz.

https://www.instagram.com/p/CUU2RORs_a5/?utm_source=ig_embed&ig_rid=7bbc2a92-5f0f-4fea-bae9-1fe1a1097ec4

Ne mogu vam tačno reći koliko sam kilograma izgubila ali nestala je trećina onoga što sam imala“, istakla je Bojana za Stori rekla kako se odlučila na ovako važan korak u svojoj transformaciji.

„Skupila sam petlju, pronašla ogromnu snagu volje i zajahala talas samounapređenja, jer niko drugi to neće uraditi umesto mene. Najvažnije mi je da se osećam dobro, dakle ovo sve radim zbog zdravlja, a nemam naročite afinitete da budem mršavica, to mi nije cilj. Uz to, traje još ta korona, posao nam je svima usporio poslednjih godinu i po dana i jednostavno nije bilo izgovora da se čovek ne posveti sebi“, zaključila je ona.

Evo kako je Bojana Stamenov izgledala prošle nedelje na premijeri filma o Jamesu Bondu.

POSLEDNJE VESTI