Search
Close this search box.

Bojana Stamenov otkriva: Smršala sam 28 kilograma!

(foto: Screenshot)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Screenshot)

Bojana Stamenov bila je često na meti kritika zbog svog izgleda, a pevačica otkriva da je komentare na račun njene kilaže trpela celog života. Međutim, ona je odlučila da promeni način života, i izgubi višak kilograma.

Bojana je u jednoj emisiji ispričala da je još kao dete imala višak kilograma, zbog čega su je druga deca gledala drugačije.

„Mene su moji roditelji učili da su to deca, da ne znaju, nekako sam se borila i nekim ignorisanjem, tako da, nije mi smetalo. Ponekad da, ali ne puno. To je uticalo na mene samo tako što sam ja želela podsvesno da dokažem da nisu u pravu. Evo jedna situacija. Osnovna škola pred maturu, stoje sve devojčice ispred škole, sva 3 odeljenja i svi pričaju šta će da obuku. Sve su kao grančice, sve divno i u jednom trenutku se jedna drska devojčica okreće ka meni i pita šta ću ja da obučem, na šta sam ja na keca odgovorila: ‘Pa kako šta, satensku haljinu, srebrnu’, i pojavila sam se u toj haljini i štiklama. Bila sam lepa, moram priznati“, rekla je Bojana u emisiji 150 minuta, prenosi Kurir.

#tajnacrneruke #premijera

A photo posted by Bojana Stamenov official (@stamenov_bojana_official) on

Ali velika je verovatnoća da će takvi komentari biti iza nje, jer je odlučila da se posveti sebi. Već je izgubila 28 kilograma.

„Proteklih par meseci sam se posvetila sebi, počela sam da vodim računa o ishrani, načinu života i mogu vam reći da se lepo osećam. Rešila sam da se okrenem sebi i sada imam nekih 27-28 kilograma manje“, otkriva nam pevačica.

POSLEDNJE VESTI