Prati nas

Pamela Anderson ostavila fudbalera Adila Ramija

Vesti

Pamela Anderson ostavila fudbalera Adila Ramija

Uradila je to zbog njegove dece

Nema više ljubavi Page Six

Pamela Anderson rešila je da raskine vezu sa dečkom, franucskim fudbalerom Adilom Ramijem, nakon veze duge više od godinu dana.

“Poslednju nedelju provela je sa Adilovim preslatkim dvogodišnjim blizancima. No, sve vreme je osećala da joj on nije dovoljan i rešila je da ga ostavi i iseli se iz stana na francuskoj rivijeri,” ispričao je za Page Six neimenovan izvor.

“Pamela smatra da je ona razlog zbog kog Adil ne provodi dovoljno vremena sa decom. Rešila je da ode iz njegovog života da bi mogao da se fokusira na decu. To je jedan nesebičan potez – iako je ona sada slomljena,” dodao je izvor, koji tvrdi da je fudbaler imao problema kada je u pitanju balans između glumice i njegove bivše partnerke, sa kojom ima decu.

“Pam se često žrtvovala zbog ljubavi. Ovo je uradila da bi on i njegovi sinovi bili srećnu. Potrebniji je njima nego njoj. Zna da će joj zahvaliti jednog dana,” kaže izvor.

Andersonova tugu “utapa” u pripremama za plesni šou Dancing with the Stars Francuska, koji će uskoro početi da se emituje, zbog čega se preselila u Pariz. Oni koji je poznaju, kažu da joj je ovo sjajna terapija nakon raskida.

Inače, glumici se i dalje udvara milijarder Evgeny Lebedev, ali i osnivač WikiLeaksa Julian Assange, kome se Pamelin dečko Adil nije dopadao, o čemu je govorio.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top