Search
Close this search box.

Seksi tajne sa snimanja serije ‘Čuvari plaže’

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Seksi pikanterije sa snimanja popularne serije (foto: Pinterest)

Serija Čuvari plaže obeležila je devedese godine prošlog veka i mnogi su uživali gledajući polugole spasioce koji na usporenom snimku trče pored mora. Rešavanje zločina bilo je uvek u drugom planu kod publike.

Trenutno se u Holivudu snima nastavak serije sa Zac Efronom i Dwayne ‘The Rock’ Johnson, a njima će se pridružiti i čuvena Pamela Anderson, koja je u seriji tumačila ulogu C.J. Parker.

Nova ekipa spasioca (foto: Instagram)

Nedavno je još jedna zvezda Baywatcha otkrila neke pikanterije sa snimanja koje su mnoge šokirale. Gena Lee Nolin, koja je glumila nevaljalu Neely Capshaw, je priznala da su se ona i njen kolege često iskradali sa snimanja i uživali u seksu u prikolicama. „Brzo sam naučila da ako se prikolica ljulja ne ideš da kucaš“, priznala je glumica, a prenosi sajt 24sata.

Seksi Pamela otkriva da je spavala sa svima na setu (foto: digitaltrends.com)
Seksi Pamela otkriva da je spavala sa svima na setu (foto: digitaltrends.com)

I David Chokachi je objasnio da stvarni seks nije ništa čudno kada se snima tako vrela serija. „Sve vreme smo bili goli na plaži, danima smo snimali. Sunce i okean podstiču različite stvari“, otkriva on.

O seksu tokom snimanja govorila je svojevremeno i Pamela Anderson. „Svi smo se seksali svuda. U prikolicama, iza njih, oko njih. Mislim da sam spavala sa svima bar jednom“, rekla je plavokosa seks bomba.

POSLEDNJE VESTI