Prati nas

Počela Web Fest .me regionalna konferencija

Vesti

Počela Web Fest .me regionalna konferencija

Atmosfera sa konferencije

Danas je počela druga Web Fest .ME konferencija, koja će biti održana 20. i 21. septembra u hotelu Splendid u Budvi, Crna Gora. Web Fest .ME konferencija najveći je regionalni događaj, a na ovogodišnjem programu biće priče o preduzetničkim počecima, najnovijim tehnologijama, razvoju u online marketingu i uopšte, svemu što je WEB.

Prošlogodišnja Web Fest .ME konferencija proglašena je za jednu od najboljih u regionu. Prva je u ovom delu sveta za govornika imala Meta Mulenvega, osnivača WordPress-a, Tonija Konrada, osnivača about.me i jednog od glavnih investitora u Silicijumskoj dolini, Vibora Cipana iz zagrebačke kompanije UX Passion, Branka Miljkovića iz Nordeusa, Andraža Torija iz slovenačke Zemante i mnoge druge.

Ove godine uz nova velika imena iz sveta web-a, na programu su, takođe, priče o preduzetničkim počecima, najnovijim tehnologijama i uopšte svemu što je WEB.

Konferencija se održava 20. i 21. septembra 2012. godine u hotelu Splendid u Budvi, Crna Gora.

Prvi dan konferencije će pored panel diskusije u kojoj će učestvovati najveća imena regionalne internet scene (Joško Mrndže, Country manager Adriatik regije, Google.com, Ivan Brezak Brkan, osnivač netokracija.com i Dejan Nikolić, osnivač njuz.net) obeležiti i dolazak Brajana Vonga, milionera od 21 godine, Lizabet Mek Debor iz Sedo i Karoline Rosi iz Start-Up Čile programa, koja će održati i Start-Up Čile Meet-Up radionicu na kraju prvog dana.

Na kraju prvog dana očekuje nas prvo predstavljanje učestnika start-up takmičenja, Web-Up. ME. Takmičari će imati 3 minuta da pred žirijem prezentuju svoj projekat i pokažu zašto baš oni treba da dobiju priliku da se sutradan, u finalu bore za prilujz da se predstave na TC Disruptu u Njujorku u maju 2013.

 

Sve dodatne informacije o konferenciji možete pronaći na www.webfest.me

 

Loading...


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top