Prati nas

Počeo retrogradni Merkur: evo kako će vam negativno uticati na život

Horoskop

Počeo retrogradni Merkur: evo kako će vam negativno uticati na život

Pogledajte koji znakovi neće dobro proći zbog retrogradnog Merkura!

Prvi retrogradni Merkur ove godine dočekali smo 22. marta u kasnim noćnim satima, a već je poznato koliko ovaj period donosi nevolja za sve znakove zodijaka. Ovog puta na svojoj koži najveći uticaj osetiće Ovnovi, Rakovi, Vage, Device i Jarčevi.

Problemi sa administracijom, papirima, finansijama, manjak fokusa i koncentracije, kvarovi, odlaganja – sve je to sasvim uobičajena pojava za vreme ove pojave. Takođe, dok traje retrogradni Merkur preporučuje se da izbegavate nove projekte i poslove, kao i da ne obavljate kupovinu tehnike ili nekretnina, te da izrazito pazite na saobraćaj.

Moguće je i da ćete se suočiti sa nekim dilemama, neočekivanim nevoljama, kao i da ćete čekati poziv ili poruku od nekoga duže nego što ste očekivali. Treba očekivati i probleme sa pamćenjem i komunikacijom.

No, retrogradni Merkur u Ovnu ima i dobre strane – možete povratiti izgubljene stvari ili osobe i nadati se lepim susretima sa osobama iz prošlosti. Prvi od tri retrogradna Merkura ove godine trajaće od 22. marta do 4. aprila. Klikni dalje da vidiš datume kada posebno moraš da paziš!loading...
Nazad1 od 5
1 komentar

1 komentar

  1. lulu

    24. 03. 2018. at 07:04

    Šta, da neće da krene da se vrti unatraške?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Horoskop

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top