Prati nas

Potvrđeno: Jelisaveta Orašanin na trudničkom bolovanju

Extra

Potvrđeno: Jelisaveta Orašanin na trudničkom bolovanju

Glumica Jelisaveta Orašanin zaista je u drugom stanju i na trudničkom je bolovanju, potvrdio je direktor Beogradskog dramskog pozorišta, Slobodan Ćustić, u čijem je pozorištu glumica zaposlena.

“Tačno je da Jelisavete neće biti u novoj sezoni. Bolje da rodi bebu, ipak je potomstvo važnije od svega. Nadam se da ću se radovati njenoj bebi i jedva čekam da sve prođe kako treba. Hvala bogu, u blagoslovenom je stanju. Uzela je bolovanje, jer se ipak radi o ozbiljnoj trudnoći. Tako da kada se porodi i sve prođe u najboljem redu, imaćemo prilike da je gledamo u našem pozorištu. Svakako da joj se radujemo kada se vrati,” rekao je on, prenosi Hello na svom sajtu.

Jelisaveta je nakon saznanja da je u drugom stanju odlučila da prekine sa svim projektima na kojima je do tada radila. Pored filmova i serija, Jelisaveta je u matičnom pozorištu igrala nekoliko predstava, a publika neće imati prilike da je vidi u narednoj sezoni.

“Pre godinu dana uzela je neplaćenu celu godinu zbog odlaska u Ameriku i venčanja sa Milošem Teodosićem. Taj ugovor joj je isticao u oktobru, ali je morala da ga produži jer ne može da igra u četvrtom mesecu trudnoće. Jelisaveta i Teo će dobiti dečaka, a glumica vodi računa o svakom koraku kako bi sve bilo u redu. Zbog toga je odlučila da celu trudnoću provede u Americi, gde Teo igra za Los Anđeles Kliperse, i da se tamo porodi,” objašnjava izvor blizak paru i dodaje:

“Sve njene kolege znaju koliko je željno čekala da se ostvari u ulozi majke i savetovali su joj da ne treba da radi. Nakon što je srećne vesti saopštila porodici i najbližim prijateljima, Jelisaveta je otišla na sastanak sa direktorom pozorišta u kojem radi i objasnila mu sve. Rekla je da želi porodiljsko bolovanje jer mora da održava trudnoću i on je to razumeo. U dogovoru sa glumcima koji rade predstave u kojima je Jelisaveta trebalo da igra, našli su joj zamene.”


1 komentar

1 komentar

  1. Ivna

    01. 10. 2018. at 20:33

    Hoce li ona dobijati 900din mesecno za bolovanje

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top