Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić čekaju drugo dete

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Glumica Jelisaveta Orašanin i slavni košarkaš Miloš Teodosić dobiće još jednog naslednika. Naime, Jelisaveta je ponovo u drugom stanju, a njihova mezimica Petra dobiće brata ili sestru.
 „Jelisaveta je ponovo trudna. Ona i Miloš su to želeli više od svega, a Petra će dobiti batu ili seku. Presrećni su zaista. Lepe vesti o prinovi su saznali tek nedavno, a za ovo zna samo uzak krug ljudi,“ otkrio je za Pink izvor blizak poznatom paru. Iako nije govorila često o detetu, u par navrata otkrila je detalje života sa naslednicom. „Uspavam dete, onda otrčim, tri sata đuskam i onda trčim nazad. Za to vreme Miloš čuva ćerku. Inače, na ovom splavu gde snimamo seriju Vojna akademija smo pravili devojačko veče drugarici sa klase. Ali nisam tip koji izlazi po splavovima. Više volim elektronsku muziku. Baš sam pre neku noć išla na jednu takvu žurku“, izjavila je glumica i rekla: „Ja sam s njom 24 časa tri meseca bila. Zato sada mogu reći, a to će me svaka mama razumeti, prija mi malo kada odem na snimanje. Tako da sada uživam ovde na snimanju. Normalno je da često pomislim na nju, ali sam se sada prepustila poslu“. Ona je ovom prilikom otkrila i kako je uspela da vrati liniju nakon trudnoće: „Kada sam bila trudna, imala sam trbušnjake sa strane, tako da dan pred porođaj se nisam previše ugojila. To što sam trenirala od sedmog osnovne veslanje i što sam ceo život fizički aktivna mislim da je to definitivno ključ mog izgleda“, priča Jelisaveta.
Glumica je devojčicu Petru rodila u februaru prošle godine, a porodila se u Americi. Za sada nije poznato da li će i sa drugim detetom biti tako, ali pretpostavka je da neće jer Teodosić više ne igra tamo, već u Bolonji. „Čim je Jelisaveta ostala u drugom stanju, ona i Teo su se dogovorili da se porodi u Americi kako bi dete po mestu rođenja odmah dobilo američko državljanstvo. Detaljno su se raspitali oko svih detalja i propisa, pa su unapred znali šta ih sve očekuje. Jedina stvar koja im se nije svidela jeste to što beba najmanje tri nedelje ne može da putuje avionom, što znači da će Jelisaveta sa ćerkom ostati u Americi barem do sredine marta. Ovo pravilo u američkom sistemu uvedeno je još pre nekoliko godina, mada u pojedinim slučajevima postoji mogućnost da se novorođenoj deci odobri i ranija vožnja avionom. Njena želja je bila da već posle nekoliko dana dođu u Beograd, gde je njena cela porodica, ali će sa tim ipak morati da pričeka. Zato je njena sestra još pre više od mesec dana otišla u LA, da bude sa njom“, rekao je tada izvor blizak paru.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI