Search
Close this search box.

Jelisaveta i Miloš Teodosić podelili fotografije sa rođendana ćerke

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Za porodicu Teodosić 12. februar je jedan od dva najbitnija dana u godini. Danas Petra Teodosić proslavlja četvrti rođendan i napravila je žuku za pamćenje.
Mama Jelisaveta i tata Miloš nisu mogli da sakriju suze radosnice kada vide kako im je naslednica porasla a potrudili su se da divan dan bude baš onakav kakav je slavljenica zamislila. Za ovu priliku odabrala poseban stajling. Dva stajlinga, da budemo precizniji. Devojčica se prvo pojavila u roze haljini sa cvetovima, a na drugoj fotografiji vidimo je kao malu princezu, u belom džemperu i suknji sa nekoliko boja.
Foto Instagram
Tu su i krila anđela, baloni u obliku jednoroga i još nekih životinja, prava mala bajka u sunčanoj Bolonji.   U skladu sa omiljenim bićem iz crtanih filmova, ćerka Jelisavete Orašanin je na glavi nosila specijalan ukras – rajf sa ušima i zlatnim rogom. Isti aksesoar imala je i njena mama, koja se na trenutak vratila u detinjstvo. Pomoć za duvanje svećica imala je od mlađeg brata Bogdana a šta je Petra Teodosić dobila od roditelja na poklon nismo uspeli da saznamo. Barem ne još uvek…

POSLEDNJE VESTI