Premijerno: Novi spot Seke Aleksić!

Objavljeno: 04.10. 08:30

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nakon fotografija sa snimanja spota, stiže i novi spot Seke Aleksić!

Miloš Nadaždin je u svom prepoznatljivom stilu podario vizuelni identitet Sekinoj pesmi “Tamo gde si ti” koju premijerno možete videti na našem sajtu.

Dopada li vam se Sekin novi spot?

Hvala Sanji.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Loading...

Piše:
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

68 komentara

  1. Sanja i Aco

    Tračara zašto nas nisi potpisala.

  2. Gospodin....

    iskreno ne svidja mi se…

  3. dior

    Vidila krmaca da se diva potkiva pa hoce i ona

  4. dule

    Bzvz!

  5. Ria

    Spot je lep ali Seka jos lepsa,izgleda prelepo.

  6. tik tak

    bezveze

  7. TheMica

    Meni se ne svidja, isto je kao i sve shto se snima ovih dana, tekst pesme, naravno glup i nema smisla :P
    Seka ok izgleda, kako je pre izgledala, sad je ko bombona :)
    Samo nzm zashto ima tu potrebu da ide iz krajnosti u krajnost…il celavo, il do poda O.o (mislim na kosu)

  8. sinisha

    ovakvo sranje svaka shusha moze da snimi

  9. ღ Sendy ~ Justin's BiGgEsT FaN ღ

    Dobro, dosta dobro! Mada su mogli snimiti jos koju scenu,jer je dosadno gledati 2 scene naizmenicno 4 minuta. U svakom slucaju, posle potpunog promasaja sa spotom “Sto je bilo moje,njeno je” ovo je sjajno :)))

  10. rox

    NE! Svinja kopira DIVU!!

  11. Sanja

    Kopija JK i Dare….. Drugo i ne zna….

  12. obican posmatrac

    Odradjeno po svim sadasnjim svetskim trendovima od muzike do spota.

  13. :)

    hahah… ova bas nema pare za spotove! pa ovo moze svako da snima, ne kosta ni 5 dinara…

  14. keri

    kopira JK…a od njenih otvorenih usta mi je muka…ranije mi je bila ok…ali posle desne ruke ne mogu da je smislim!

  15. mara

    spot isti kao za pesmu crno i zlatno,malo se boje razlikuju!!!!!

  16. D Boss

    xaxaxa koja je to “DIVA”? Ona koja je sama sebe tako nazvala? JK mi je skroz OK,ali mi je smesno kad tako naziva sebe. OK,ja sam od sad KRALJ.

  17. MACKA

    Dajte ne budite zli ko je licemer nece da prizna da je full spot naped seko,pa kada i vi kazete da svako moze snimiti ade da i vas vidim ,,,,,,

  18. Emotivna Luda

    Spot nije loš. Seka odlično izgleda, kosa je extra! (:

  19. teodora88

    zasto ne smanju te grudi ko krava muzara je.

  20. NINA

    NISAM ODGLEDALA SPOT DO KRAJA, JEL TO SAMO MENI DOSADAN?

  21. lejla

    HAHA..nisam ni ja do kraja odgleda jer je dosadan,dve scene i to je to…i meni je muka od njenih otvorenih usta… sto me ova sipka u sekinom spotu podseca na JK…da to malo ne krademo hihi…seko citaj kurir da vidis kako JK ima smisla za humor..

  22. Smarty

    Inspirativno…

  23. jr

    spot je bezveze mogla je da ubaci jos neke scene,ovako izgleda skroz niskobudzetno,a sto se tice pesme taj koji je radio i koji joj je napravio pesmu mogao je da smisli nesto svoje A NE DA KRADE MUZIKU OD PLANETARNO POPULARNIH HOUSE IZVODJACA,A SEKA VERUJEM DA NI NE ZNA DA SU SAMO MALO PRERADILI JEDNU POZNATU PESMU A NAPLATILI JOJ PAPRENO!

  24. slatka mala

    Oduvek je bezveze bila i ostala

  25. Anastazia

    Kad glumi toliku zvijedzu… avioni kamioni.. ja ja ja i samo ja… najbolja naj.. bla bla… mogla je napraviti bolji spot a ne samo reda radi… ekstrema koliko je spot dosadan i bezveze… nakom ni minute gledanja… ni toliko dosadan.. al bas…

  26. Blz

    O.o Ne razumem spot, mada nisam ga ni odgledala do kraja…. DOTICNA me nervira…

  27. Lole

    Užas koliko su joj loši i dosadni spotovi u celoj karijeri po meni ima jedan dobar spot i to za pesmu “bas mi se svidja tvoja devojka”…

    JR – pesmu nije platila već je dobila na poklon…a kad je već poklon mogli su se malo više potruditi pogotovo oko teksta…

  28. Jecii ^_^

    Jadno… sto bi rekli: “Nidje veze!” :P

  29. Ann

    Pomalo dosadan spot ali ipak je to Seka! Pesma je zarazna!!!

  30. strijelac

    Dosadnooooooooooo….dve scene i light show…i jos njene sisurdace…

  31. ....

    SPOT OK..ONA JE LIJEPA…SAMO MI JE SMIJESNO KAD KAZETE KRMACA..ALOOOO KAKO BI ONA TREBALA DA IZGLEDA DA BI VI BILI ZADOVOLJNI…STOP ANOREKSIJA…..

  32. Daki

    Kad su ti sise glavni adut, onda tu nešto ne štima.

  33. bla

    @keri po cemu ona to kopira jk molim te?

    ona moze da otvara usta kolko god hoce, kad vam vec tolko smeta pa vi joj gledajte sad u njeno extra dupe jer zena izgleda predobro…

    spot je dobar :) a ona prelepa…

  34. Bojanchee

    Muske sise,masne i njene obline,masne…Spot je nikakav.I dalje mislim da treba da se vrati na period kada je snimala pesme tipa CRNO I ZLATNO.Sta je sledece,saradnja sa Getom?

  35. haahah

    pesma je super,a spot kosta 200 din :DDDDDDDDDDDD

  36. mina

    dobro je sto po pitanju izgleda vise ne kopira Rijanu…Lepo joj stoji nova frizura,a pesma i spot nisu losi

  37. Dragan

    Meni se sviđa ..a pjesma je predobraa….Seka je ko uvijek preljepa otmjena …a kod Jelene Karleuše stoji stvar ono Već Viđeno …. tako da Seki ne može pera odbiti …..

  38. Nikola_88

    @JR
    Ako moze postavi link originala pa da cujemo

  39. Ivance

    Nisaa njen fan, ali spot nije los i pesma mi se svidja. Nije lose.

  40. zeljka

    Mis Pigi snimila spot….hihihihihiii….buahahahahaha….

  41. starrrr

    Da, pa naravno da ni spot ni pesma nisu losi za one koji vole da izlaze po raznim buvarama i slusaju ovakvu vrstu muzike, a vidi se i ko je odavde voli, oni sto upotrebljavaju reci kao sto su “extra” , “full” i sl. u prevodu gradski seljaci.

  42. Mary_Mary

    WTF?! Pravi neke konjske face kao da dozivljava visestruki org…! Jadno, ako se mladi ugledaju na nju! Nema tu srece!

  43. Lana

    Spot je gubitak vremena za gledanje. Nikada mi nije bila za spotove. Stenjanje, sise i zevanje – motivi koji se ponavljaju u svim njenim spotovima. Bezveze.

  44. Caca

    svidja mi se pesma,muzika je super a i spot je ok

  45. LEPOTICA

    uzasssss

  46. LEPOTICA

    prvo je JK bila na sipci zaa reklamu diamond colectiona pa sad i ova ZuhRijana… malo vise kasni

  47. Lilian

    Bokte ovo nije narodnjak, ovo je vrh! Napred Seko!!! Ti umes da pevas, a vala i da izgledas, za razliku od one trandze koju “imitiras”.

  48. bla

    @LEPOTICA: a to sto karleusa imitira beyoncee to je ok? pa i sladja delibasic se slikala pored sipke i sta sad? vise niko ne sme slucajno da ima sipku na nekoj slici jer svi imitiraju karleusu?
    brena peva :O :O :O karleusa je imitira jer peva :O jaooo… prestanite da lupate ko koga imitira…

  49. zakon

    ma sta vi znate,kosta ovoliko onoliko,vi ste svi za nju nule bre a ona za razluku od karleuse-keruse je sva prirodna a kerusa puca na sve strane od silikona,sada se kao vozila busom izvodi neke gluposti,jadna je samo tako….

  50. nina

    totalni SHIT… DZABA ZUHRA….DZABA

  51. mrvica

    tekst glup…spot je bezveze….. ali JE BOLJI OD INSOMNIJE :)) exexee

  52. LEPOTICA

    ova zena dobro izgleda? Dajte mi kapi za oci…steta sto nama photoshopa i za live prenose

  53. Nikola

    Kako seka nonstop pravi neku facu kao da je neko jebe :/

  54. mely

    pa da vidim vas kakav cete spot snimiti mozda kao ekrem jevric ili sta vec ma svi ste glupi kao noc pogledajet kako je zena ponovo dovela svoj izgled ok ma nemogu da vjerujem da ste toliko zavidni ona je bila kraljica i ostat ce

  55. beogradjanka...

    Auuu…ovo iskreno nisam ocekivala….kao i mnogi smorila sam se posle minut gledanja.3 scene gledamo u celom spotu…uzasno lose i niskobudzetno….

  56. MELIHA

    Uzasnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  57. maja ORIGINAL

    dobar spot,kao i pesma…ostala bez daha

  58. saki

    koja ste vi ljubomorna pascad sto

  59. cakana

    Seka zasluzuje
    mnogo bolji spot jer ovaj izgleda jeftino. Potpuno sam ostala ravnodusna na ovaj spot, a toliko smo cekali dugo novu Seku Aleksic!
    Seka izgleda mrak, prezgodna je.

  60. Lavica

    Slazem se, mada joj je kosa preduga!
    Spot je nula, fuj!

  61. lisa

    Ne znam sta je tu bljak,sve je sasvim ok a ona izgleda sooper.

  62. NIJE VAZNO!

    I mogli su da bar iseku onaj deo na 1:56 gde joj se odigla njena prirodna kosa,bez veze.

  63. Lepi

    Spot je super zbog nauljenih macana, mada jedan je prilicno mrsav i lose gradjen?! Gdja Seka izgleda super, spot je bezveze inace, tacno dva kadra i strob…

  64. milan

    hahaha a insomnija koliko kadrova ima? haha seka je full a spot je cool

  65. Vlado

    Usne je naprćila kao da je poljubila peglu!!! :-)))) Strašno, i dosadno brate 2 scene non-stop se vrte i to u nekoj garaži. hehe
    A što se tiče Karleuše, iste su one u potpunosti, obije imitiraju JK – Lady Gagu a Seka Rihannu. Prejadno

  66. Tamara

    sexypilnost na nivou :DDD

  67. Veky

    pjesma je predobra, spot za 10………seko kraljice, svaka cast….najbolja si

  68. ♥J&M♥

    Seka jeste lepa,ali ima seljacku lepotu,i nije bas nesto zenstvena :)

Screen Shot 2017-07-21 at 11.30.52 PM
Hot or not

Hot or not: Kim Kardashian West na otvaranju Balmain radnje

A post shared by Kim Kardashian Army (@kimkardashianarmy) on Jul 21, 2017 at 1:07am PDT Kim Kardashian West pojavila se u četvrtak uveče na otvaranju nove Balmain radnje...