Prati nas

Preti joj zatvor: Kylie uhvatila radnicu u kući kako pokušava da je slika

Vesti

Preti joj zatvor: Kylie uhvatila radnicu u kući kako pokušava da je slika

Kylie Jenner je u potpunosti nestala iz javnog života nakon što je u septembru počela da kruži priča da očekuje prvo dete. Mediji na sve načine pokušavaju da saznaju gde se nalazi i šta radi, ne bi li dobili potvrdu o trudnoći. Kylie je trenutno okružena samo porodicom, najbližim prijateljima i nekolicini koji imaju tu sreću da rade za nju. A zbog jedne radnice koja je pokušala da je fotografiše nastala je prava drama.

Naime, iako se Kylie i dalje ne pojavljuje u KUWTK-u, s vremena na vreme čujemo novosti i o njoj i to samo dok članovi porodice razgovaranju putem telefona. Tako smo u poslednjoj epizodi saznali i da je Kylie pretrpela pravu dramu nakon što je uhvatila radnicu kako pokušava da je fotografiše u svom domu.

”Žao mi je zbog Kylie jer ljudi stalno pokušavaju da je eksploatišu zbog ove situacije”, izjavila je Kris u emisiji nakon incidenta, dodajući da razmatra da tuži radnicu i pošalje je u zatvor.

”To što imaš nekoga u svom domu koji pokušava da te fotografiše kada ne treba je veoma stresno. Želite da verujete ljudmima kojima ste okruženi, ali mi stalno moramo da budemo oprezni. Krajnje je uznemiravajuće kada osećate kao da ne možete biti slobodni ni u svojoj spavaćoj sobi ili kupatilu”, rekla je mama Kris za kraj.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top