Prati nas

Pročitajte dnevni horoskop za ponedeljak, 8. oktobar 2018. godine

Horoskop

Pročitajte dnevni horoskop za ponedeljak, 8. oktobar 2018. godine

Drugi dan vikenda obeležava izlazak Jupitera iz retrogradne senke i juri ka Strelcu, s čim ide osećaj lakšeg disanja, a iako Venera retrogradno putuje tokom ove prve nedelje oktobra meseca, današnji dan biće lakši za preživljavanje.

I danas ćete biti u fazi preispitivanja, i to sve više unazad, koju deceniju čak! Sve što budete proživljavali shvatite kao testiranje, preispitivanje važno za sadašnji trenutak, ne za nešto što će imati uticaja za vašu budućnost. Venera u ovom periodu sklona je da vas navede na nerazumno trošenje i upadanje u dugove, te stoga budite vrlo oprezni sa novcem, račune plaćajte na vreme i ne dozvolite da vam se troškovi i dugovi uopšte, gomilaju.

Ljubavni rolerkoster se nastavlja, izazovi su posvuda i bilo bi najbolje da sve dovedete u red, ono što ne treba da postoji vašem životu izbacite jednom za svagda i ostavite samo ono što vas čini srećnim i zadovoljnim bićem.

U nastavku pročitajte dnevni horoskop za ponedeljak, 8. oktobar 2018. godine. Kliknite na strelice kako biste došli do svog znaka.

Nazad1 od 13
loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Horoskop

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top