Prati nas

Rentaj selebriti, rentaj koga želiš!

Vesti

Rentaj selebriti, rentaj koga želiš!

Danijela Dvornik, udovica Dina Dvornika, došla je na odličnu ideju, da po ugledu na inostrani šoubiz iznajmljuje poznate ličnosti za promocije otvaranja i razna dešavanja u Hrvatskoj. Ako na primer otvarate diskoteku, u interesu vam je da se pojavi neka zvezda ili zvezdica i odmah će svi nagrnuti kod vas. Evo šta Danijela za Jutarnji list kaže o svom novom biznisu:

“Na listi mojih klijenata su Davor Gobac, Alka Vuica, Ivana Banfić, Ivana Kindl, Aleksandra Grdić, Dino Bubičić, Neven Ciganović… Njihove slike postavljene su na sajtu Eventuše, a svi koji požele da ih vide na otvaranju svog butika, promociji ili možda svadbenoj svečanosti, mogu da sa mnom kontaktiraju i iznajme ih.” A ako vas zanimaju cene, evo odgovora:

“Teško je govoriti o ceni nečijeg pojavljivanja jer sve to zavisi od osobe i vrste događaja na kojem neko želi da se pojavi. Ali, mislim da će honorari u proseku biti između 70 i 210 evra, a ja ću kao posrednik uzimati 15 odsto.”  Zanimljiva ideja, a sajt mi se pogotovo svideo! Želim im svu sreću!

Loading...


2 komentara

2 Comments

  1. aleksandar

    05/12/2008 at 3:08 pm

    ova danjijela ima velike siseeeeeee

  2. Buba Visnjic

    06/02/2010 at 10:23 am

    ja obožavam Danijelu,Elu i Pokojnog Dinu. Ela je slatka ,pametna mlada žena i zna šta radi. Samo napred.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top