Ove domaće zvezde su preminule od droge

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Neslavan kraj slavnih genijalaca

Narkomanija je bolest zavisnosti koja predstavlja veliki problem celokupnog društva, a nažalost je dosta zastupljena i u našoj zemlji.

Ovaj porok nije zaobišao ni poznate ličnosti, pa su tako neki od njih zbog problema sa drogom prerano preminuli. Ovo su domaći glumci i muzičari koji su izgubili bitku sa narkomanijom.

Sonja Savić

Sonja Savić

Glumica raskošnog talenta bila je poznata kao buntovnica, a njen bunt su pratili i problemi sa narkoticima. Sonja je preminula u 47. godini života, ostaviši iza sebe uloge u kultnim filmovima domaće kinematografije.

Margita Stefanović

Margita

Članica grupe EKV, svestrana klavijaturistkinja čijim talentom su svi bili oduševljeni, nažalost nije uspela da se izbori sa narkomanijom. Umrla je u 44. godini u jako teškim uslovima, kao stanar Doma za nezbrinuta lica.

Dušan Pekić

Scena iz filma

Glumac koji se proslavio ulogom Pinkija u kultnom filmu Rane, preminuo je 2000. godine na odsluženju vojnog roka.

Rajko Kojić

Rajko Kojić

Bubnjar grupe Riblja Čorba takođe je imao problema sa heroinom, zbog čega je umro 1997. godine.

Goran Ipe Ivandić

Smrt je misterija

Bubnjar jednog od najpopularnijih bendova s ovih prostora Bijelog dugmeta skočio je sa šestog sprata hotela 1994. godine, a veruje se da je to uradio pod dejstvom narkotika.

Rođa Raičević

Rođa Raičević

Da problemi sa drogom nisu karakteristični samo za rok muzičare dokazao je i folk pevač koji je preminuo od prekomerene doze kokaina 2001. godine.

Dino Dvornik

Veliki umetnik

Kralj fanka na našim prostorima koji je bio poznat po svojoj energiji i ekcentričnosti, umro zbog mešanja tableta za smirenje i alkohola u 44.godini.

Davor Bobić Moskri

Previše mlad

Član beogradske hip hop grupe Prti Bee Gee preminuo je u 28.godini života zbog prekomerenog korišćenja narkotika.

POSLEDNJE VESTI