Search
Close this search box.

Ella Dvornik šokirala: Moj tata je bio budala!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

https://www.instagram.com/p/BL8X6alhw81/?taken-by=elladvornik

Ela Dvornik se osvrnula na svoje detinjstvo, spomenuvši da je od oca, koji je preminuo pre 9 godina, dobijala neobične savete koje tada nije najbolje razumela.

https://www.instagram.com/p/BJV0vzKhIJp/?tagged=dinodvornik

Modna blogerka, koja ovih dana boravi u Beogradu, ne zaboravlja savete koje joj je otac davao u detinjstvu, ali priznaje da neke od njih tek sada shvata.

– Moj tata je bio budala! Dete, veseljak. Bilo je zanimljivo rasti uz takvu osobu jer on nije bio tipična odrasla osoba. Bio je liberalan, nije bio dvoličan i nije mi branio nešto što je on sam radio. Zapamtila sam jednu stvar koju mi je rekao: „Radi šta želiš, samo nemoj da pušiš cigarete“. Rekao je to jer je tačno znao da ću baš to da uradim. Ma, bio je blesav, neozbiljan tip, bio je baš kao neki Petar Pan – kaže Ela i dodaje:

– Imao je mnogo neukusnih saveta. Ljudi koji su ga poznavali znali su da ono što kaže ne smeš ozbiljno da shvatiš. Eto, jednom prilikom mi je rekao: „Ako nećeš da pušiš ku.ac, onda ti i ne treba“ – u prevodu: ako ne napraviš ono što želiš, nisi vredan toga. Ali to je svakako nešto što ne smeš da kažeš ćerki tinejdžerki. Eto, neka druga osoba bi zbog njegovih saveta zvala socijalnu službu, ali pošto ja znam svog oca, sigurna sam da nije mislio ništa loše – smatra ona.

Još je rano

NISAM TRUDNA, NADIMAM SE

Ela kaže da je srećna i verena, ali ne i trudna:

-Nadimam se. I ja bih volela da znam u čemu je problem sa mojim stomakom. Teško mi je da odem kod doktora jer ne želim da mi kažu da moram da promenim ishranu.

https://www.instagram.com/p/BQV5mmxBeGs/?taken-by=elladvornik

(Kurir.rs)

 

POSLEDNJE VESTI