Search
Close this search box.

Rentaj selebriti, rentaj koga želiš!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Danijela Dvornik, udovica Dina Dvornika, došla je na odličnu ideju, da po ugledu na inostrani šoubiz iznajmljuje poznate ličnosti za promocije otvaranja i razna dešavanja u Hrvatskoj. Ako na primer otvarate diskoteku, u interesu vam je da se pojavi neka zvezda ili zvezdica i odmah će svi nagrnuti kod vas. Evo šta Danijela za Jutarnji list kaže o svom novom biznisu:

„Na listi mojih klijenata su Davor Gobac, Alka Vuica, Ivana Banfić, Ivana Kindl, Aleksandra Grdić, Dino Bubičić, Neven Ciganović… Njihove slike postavljene su na sajtu Eventuše, a svi koji požele da ih vide na otvaranju svog butika, promociji ili možda svadbenoj svečanosti, mogu da sa mnom kontaktiraju i iznajme ih.“ A ako vas zanimaju cene, evo odgovora:

„Teško je govoriti o ceni nečijeg pojavljivanja jer sve to zavisi od osobe i vrste događaja na kojem neko želi da se pojavi. Ali, mislim da će honorari u proseku biti između 70 i 210 evra, a ja ću kao posrednik uzimati 15 odsto.“  Zanimljiva ideja, a sajt mi se pogotovo svideo! Želim im svu sreću!

POSLEDNJE VESTI