Prati nas

Rihanna kao Kanye West u novom spotu

Extra

Rihanna kao Kanye West u novom spotu

And we got three more days 'til Friday (foto: Instagram)

And we got three more days ’til Friday (foto: Instagram)

Nakon što je pre desetak dana Kanye West objavio duetsku pesmu FourFive Seconds sa Rihannom i Paulom McCartneyem  sada je stigao i spot koji prati ovu interesantnu saradnju.

Za vizuelni identitet se pobrinuo čuveni fotografski duo Inez and Vinoodh, a sama ideja o svedenom američkom minimalizmu potekla je od Westa koji smatra da je to najprikladnije drugačijem stilu u kom će se odsad razvijati njegova i Rihannina karijera.

“Nosim Kanyeovu teksas košulju jer teksas nikada ne izlazi iz mode. Kao ni The Beatlesi”, dodala je RiRi aludirajući na bivšeg člana najpopularnijeg benda svih vremena koji je udružio snage sa njima u ovoj pesmi.

Da li vam se dopada prva pesma sa još uvek neobjavljenog, osmog po redu, albuma lepotice sa Barbadosa ili biste više voleli da ostane verna svom starom stilu?


Loading...
6 komentara

6 Comments

 1. N

  03/02/2015 at 8:34 pm

  Nek se vrati svom starom stilu!

 2. STOP THE DRAMA. START THE MUSIC.

  03/02/2015 at 9:51 pm

  Meni je ovo fenomenalno. Spot, pesma, sve. Pretpostavio sam da će Rihanna krenuti u malo ozbiljnijem stilu kada sa prošlog albuma nije izbacila singlove koji bi bili klupski hitovi tipa Jump, Right now, Nobody’s business ili No love allowed. Stavila je akcenat na balade i kvalitetnije pesme, a nastavak u tom stilu mi se baš, baš dopada.

 3. Realna

  03/02/2015 at 11:09 pm

  hahahha nema nista jace nego kada napisete NE “IZGLEDA VISE OVAKO” a samo odeca nije ista, nije napravila nikakvu operaciju i time promenila licni opis, ne razumem naslov i onda tekst koji sledi

 4. Dex

  03/02/2015 at 11:24 pm

  Poslusajete Marajinu pesmu Beautiful i shvaticete da je Rijanina pesma samo bleda kopija Marajine pesme…

 5. N

  03/02/2015 at 11:40 pm

  @Dex U pravu si, zaista podseća.

 6. diddy

  04/02/2015 at 12:50 am

  @Dex pa nije rijana pravila pesmu. Nek podseca na koju pesmu oce,ne radi ona sama pesme lol. Posalju joj,ako je se svidi snimi i to je to

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top