Prati nas

Ruski milijarder bacio oko na Pamelu Anderson

Extra

Ruski milijarder bacio oko na Pamelu Anderson

Iako se čini da američka glumica Pamela Anderson uživa u vezi sa francuskim fudbalerom Adilom Ramijem, to ne znači da nema udvarača na sve strane.

Britanski medijski mogul ruskog porekla, Evegeny Lebedev, bacio je oko na čuvarku plaže, a izvori bliski njemu tvrde da neće odustati dok je ne osvoji.

“Evgeny Lebedev već godinama pokušava da je osvoji. Dele ljubav prema umetnosti i mnogim drugim intelektualnim stvasrima. Pamelini prijatelji ubeđeni su da je on bolji izbor za nju, ali ona i dalje veruje u svoju vezu sa Adilom, što je slatko,” kaže izvor blizak glumici za američki tabloid Page Six.

Andersonova je već godinu dana u vezi sa sportistom, zbog koga se preselila u Francusku.

Izvor dodaje da je Rami trenutno u fazi konstantnih izlazaka, što ne prija Pameli. “Nju ne zanimaju klubovi, klinačko ponašanje joj nije zabavno. Poštuje njegovu potrebu da proslavi fudbalske uspehe, ali takvo ponašanje ne može da potraje,” dodaje izvor.

“Pamela je imala mnoge sjajne muškarce u životu, tako da nikome nije jasno kako joj fudbaler još uvek drži pažnju.”

Evgeny, u čijem su vlasništvu listovi London Evening Standard i The Independent, glumici konstantno šalje romantične poruke, cveće i privatne avione, ne bi li je privoleo da izađe sa njim.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top