Prati nas

Sandra Meljničenko traži Nini Badrić muža!

Extra

Sandra Meljničenko traži Nini Badrić muža!

Sandra bi da dobro uda prijateljicu! (foto: Facebook)

Sandra bi da dobro uda prijateljicu! (foto: Facebook)

Sandra Meljničenko ozbiljno se nameračila da dragoj prijateljici Nini Badrić u svojim krugovima nađe bogatog muža, piše Kurir!

Hrvatska pevačica, koja je u Sent Moricu kod bivše modelsice i njenog supruga Andreja provela novogodišnje praznike, ovo zimovanje nije koristila samo za skijanje već i za sklapanje novih poznanstava i druženje sa ostalim gostima Meljničenkovih.

Inače, Sandri često drugarica pravi društvo na putovanjima. Meljničenkova ju je ugostila na svojoj jahti tokom krstarenja po Karibima, vodila ju je i u Moskvu, išle su zajedno u Pariz, ali i na druge destinacije.

“Sandra i Nina su se veoma zbližile u poslednjih pet godina, i bivša modelsica je baš zapela da za svoju drugaricu pronađe osobu sa kojom bi delila i dobro i zlo. Kako njen suprug ima mnogo uspešnih i bogatih prijatelja, ona je smislila da bi bilo najbolje da je upozna sa nekim od njih i da je usreći”, otkriva dobro upućen izvor, dodajući da je Nina sa nekim svojim novim prijateljima nastavila druženje.

“Nina je na odmoru kod Meljničenkovih danju uživala u zimskim sportovima, dok su noći svi zajedno provodili u druženju i izlascima. Neke poznate face sa kojima su provodili vreme pevačica je imala prilike i pre da upozna, a sa nekima je kasnije i nastavila druženje. Međutim, nikad do sada joj niko nije provodadžisao, ali se Nina nije naljutila zbog takvih namera. Naprotiv, shvatila je to kao dobru zabavu, a ko zna, možda joj se baš i posreći sa nekim s kim započne romansu preko preporuka.”1 komentar

1 komentar

  1. Ana

    26/01/2015 at 11:41 am

    Jao vise dosadni ste i vi i vasi ”dobro upuceni izvori. ”

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top