in

Seka Aleksić ćelava!


Seka Aleksić najavila je da će fanovi biti iznenađeni njenom novom vizuelnom promenom, ali niko nije ni pretpostavio da će se pevačica ošišati na ćelavo!

Pevačica je odlučila da svoju dugu kosu i lokne ošiša i da ubuduće šeta obrijane glave, ili sa turbanom, koji je videla na ženama u Gani, što joj se toliko dopalo da je odlučila da drastično promeni svoj izgled.

„U želji da na najbolji mogući način obraduje svoju publiku, snimila je pesmu Soba 22, u čiju čast se i obrijala! Opšte je poznato da Seka i te kako vodi računa o svom stajlingu, pa će zanosna brineta dugih lokni za sada otići u zaborav, jer će pevačica u narednom periodu šetati ćelava ili će na glavi nositi turban kako bi još više zaintrigirala javnost. Inače, na ovaj potez Seka se odlučila tokom svog boravka u Gani, jer je bila inspirisana njihovim javnim ličnostima koje su mahom bez kose. Kada je Seka videla na televiziji njihovu najpoznatiju pevačicu ćelavu, odmah je poželela da i ona napravi ovakvu vrstu promene. Tokom emitovanja spota pevačica iz Gane u nekoliko kadrova imala je i turban na glavi, tako da će i Aleksićeva u narednom period nositi razne turbane“, ispričao je za Press izvor blizak pevačici.

Nama se ipak čini da je Seka u Gani na televiziji videla novi spot Dženifer Lopez I’m into you i da je inspiraciju za svoj novi izgled pronašla u latino divi. Rijana joj više nije zanimljiva?! :)

Preslušajte novi Sekin singl Soba 22, koji je procureo na internet pre televizijske premijere, zakazane za večeras u 21 čas na Pinku.

http://youtu.be/UcNCjd_Rq00

Kako vam se dopada nova Seka?