Prati nas

Snooki: patriotska slika sina Lorenza

Extra

Snooki: patriotska slika sina Lorenza

‘Lorenzova prva zakletva!’ napisala je Snooki ispod slike svog sina Lorenza

Snooki je povodom američkog praznika Dana nezavisnosti, 4. jula na društvenim mrežama objavila sliku svog slatkog sina Lorenza, obučenog u boje američke zastave!

Od malih nogu uči sina da bude patriota! Nicole ‘Snooki’ Polizzi pokazala je, poput ostalih zvezda, kako je ona proslavila praznik: s tim što je za razliku od većine mladih zvezda koji su ludovali na plažama, Snooki ovaj praznik provela sa svojim sinom Lorenzom.

Snooki je pokazala svojim fanovima kako i mali Lorenzo ceni Dan nezavisnosti, postavivši sliku na kojoj njen sinčić sedi obučen u odelo u bojama američke zastave, dok desnu ruku drži na grudima, kao da polaže zakletvu!

Lorenzova prva zakletva!” napisala je ispod slike bivša zvezda rijalitija Jersey Shore, i dodala sliku sebe kako pokazuje svoju novostečenu vitku figuru u majici na kojoj je takođe print američke zastave.

Snooki je, inače, na svom blogu istakla kako je ovo prvi 4. jul koji slavi kao mama kao i da se oseća srećnije nego ikada.

Prethodnih nekoliko godina sam slavila tako što sam išla u Vegas na lude žurke i lumpovala do ujutru. Sada sam na porodičnom putovanju sa sinom i verenikom, i ne mogu biti srećnija” napisala je Snooki.

U.H.N. / Tracara.com6 komentara

6 Comments

 1. UNNA

  06/07/2013 at 10:53 am

  Ona je luda kao struja , jako je pozitivna osoba a ovaj mali je PRESLADAK.. <3

 2. Sara

  06/07/2013 at 10:56 am

  Kako je sad zgoljava, glava joj je prevelika u odnosu na telo. Nekako mi je pre bila sipaticnija.

 3. The Hangover :)

  06/07/2013 at 11:43 am

  Kako lici na majkuu :) Vidi usnee jaoo :)

 4. Goxy

  06/07/2013 at 1:30 pm

  @UNNA Nemoj da kopiras moje kom u vezi snooky ,da bi dobila lajkove xexeex seljanko ,napisi nesto iz svoje glave,mali isti tata baj baj

 5. Sanja

  07/07/2013 at 12:17 am

  E, ko sve nije danas majka….

 6. Radioactive Crew

  20/09/2013 at 11:25 pm

  Hahah, meni više liči na svog tatu.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top