Search
Close this search box.

Kako su poznati proslavili 4. jul?

Zvezde su ovaj praznik provele mahom na plaži, uživajući u suncu i odmoru

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Zvezde su ovaj praznik provele mahom na plaži, uživajući u suncu i odmoru

Američki praznik Dan nezavisnosti koji se obeleževa 4. jula nikako nije mogao proći nezapaženo na društvenim mrežama, pa su zvezde i zvezdice, kao i svake godine, na svoj način obeležile jedan od omiljenih praznika. Pogledajte i kako!

Praznik Dan nezavnosti jedan je od najpoštovanijih praznika u Americi i označava datum kada su Sjedinjene Američke Države proglasile svoju nezavisnost. Holivudske zvezde su na društvenim mrežama jedni drugima čestitale ovaj praznik, i sa svojim fanovima delile fotografije na kojima pokazuju kako slave ovaj veseli praznik!

Dan nezavisnosti je praznik koji se uglavnom obeležava roštiljanjem, žurkama pored bazena, žurkama u prirodi, priređivanjem piknika i slično – a kada se radi o tome, zvezde se ni malo ne razlikuju od ostalih!

Pogledajte kako su oni obeležili ovaj praznik:

Bar Rafeli je Dan nezavisnosti provela u plažnoj atmosferi baš kao i njena koleginica Heidi Klum, ali i većina holivudskih zvezda među kojima su se našle i pevačica/glumica Ashley Tisdale i diva Mariah Carey.

Iako je američko državljanstvo dobila tek 2008. godine, a poreklom je iz Nemačke, Heidi Klum je izašla na plažu i sa decom proslavila najveći američki praznik.

Playboy zečica Bridget Marquardt i glumica Vanessa Hudgens obeležile su 4. juli na veoma specifičan način – naslikavši ga na svoje nokte! Svoj sveže urađeni manikir podelile su sa fanovima, a ovaj praznik će nositi na svojim rukama još barem nekoliko dana!

Glumac Rob Lowe i braća Jonas stali su ponosno ispred američke zastave i patriotskim fotografijama čestitali svojim fanovima Dan nezavisnosti.

Praznik 4. juli nisu slavili samo državljani Sjedinjenih Američkih Država: čestitke Amerikancima poslale su i pop senzacije iz Engleske poput benda Little Mix i Harryja Stylesa iz grupe One Direction.

U.N. H. / Tracara.com

POSLEDNJE VESTI