Prati nas

Spektakl na Tašmajdanu: Beograd pevao sa Dženanom Lončarevićem

Događaj

Spektakl na Tašmajdanu: Beograd pevao sa Dženanom Lončarevićem

Spektakl na Tašu (foto: Antonio Ahel)

Spektakl na Tašu (foto: Antonio Ahel)

Pevač Dženan Lončarević održao je koncert na kultnom beogradskom stadionu Tašmajdan i priredio veče za pamćenje publici koja je brojala 10 hiljada ljudi.


Koncert je počeo pesmom Hvala ti suboto uveče, kada se na bini širokoj više od 30 metara pojavio Dženan u pratnji desetine plesača koji su pozvali publiku da zaigra sa njima. Publika je poznatog pevača dočekala ovacijama, nakon čega je usledio hit Kad ostave te svi.

 (foto: Antonio Ahel)

(foto: Antonio Ahel)

“Dobro veče Beograde. Vi radite ono sto smo se dogovorili, a ja ću da radim ovo što radim. Ali prvo da čujem vrisak”, rekao je Lončarević, pa nastavio u istom ritmu sa Najgori.

Nizali su se hitovi Dva su koraka, Dobro je to, Pitam te, Bombona, a onda se Dženanu na bini pridružila i Emina Jahović, sa kojom je na oduševljenje svih prisutnih, izveo duetsku pesmu Beograd priča.

Dženan i Emina (foto: Antonio Ahel)

Dženan i Emina (foto: Antonio Ahel)

Uz Loša, Veruj bratu svome, Starim sam i Laufer publika je sa Dženanom pevala od reči do reči, a buru emocija izazvali su prvi stihovi pesme Laku noć.

Zorica i Dženan na bini (foto: Antonio Ahel)

Zorica i Dženan na bini (foto: Antonio Ahel)

Kao gosti na koncertu pojavili su i Zorica Brunclik sa kojom je otpevao duet Da mogu da te vratim, a društvo na bini pravili su mu i članovi Lexington benda, pevači Sergej Ćetković i Amel Ćurić, kao i mlada muzička zvezda David Temelkov iz Makedonije.

I Sergej je pevao sa Dženanom  (foto: Antonio Ahel)

I Sergej je pevao sa Dženanom (foto: Antonio Ahel)

Posle tri sata odlične svirke i sjajnog raspoloženja završen je zvanični deo koncerta, međutim publika nije dozvolila Dženanu Lončareviću da siđe sa bine, pa se na bis vratio uz prve taktove pesme Nikome ni reč.

Među 10 hiljada ljudi koji će pamtiti ovo veče, našle su i brojne poznate ličnosti i kolege koje su poznatom pevaču pružile podršku, među njima i: Saša Milošević Mare, Mlađan Dinkić, Snežana Dakić, Boško Jakovljević, Katarina Gardijan.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top