Prati nas

Šta li nam poručuju: Interesantan selfie učesnika X factora!

Extra

Šta li nam poručuju: Interesantan selfie učesnika X factora!

'Zašto me u obraz ljubiš, neću da mi budeš drug' (foto: Facebook)

‘Zašto me u obraz ljubiš, neću da mi budeš drug’ (foto: Facebook)

Nakon učešća u muzičkom šou programu X Factor Adria, koji je, nažalost, ostao upamćen po tehničkim problemima i javnim svađama članova žirija, njegovim učesnicima nije ostalo ništa drugo do samopromocije.

Naime, nekadašnji član grupe Doktori, Uroš Turkulov i pobednik Danijel Kajmakovski uslikali su vrlo… interesantan selfie!

Tanja Savić bi rekla: “Promaši bar milimetar i poljubac će biti dug.” Da li su Uroš i Danijel pošli stazom Miley Cyrus ili Ricky Martina, ostaje nepoznato.


Ipak, ukoliko je nova ljubav na pomolu, nama je drago da je bar nešto lepo iz ovog šoua izašlo. Ako je, međutim, tajna ljubav u pitanju, momci, imamo dobre vesti za vas. Milena Vučić i Jovana Nikolić ex Alibabić su navodno singl. :)

D.M./Tracara.com

4 komentara

4 Comments

 1. smoki girls

  23. 10. 2014. at 17:32

  Kako tracaro milena vucic singl, udata je za nikolu burovca.

 2. pifi

  23. 10. 2014. at 17:40

  Daniel mi i izgleda kao moguci gej.

 3. AR

  23. 10. 2014. at 18:25

  Zar Milena nije udata? A bas kad vec pominjemo nju, sta joj se desilo, imala je predobre pop pesme, a u zadnje 3, 4 godine nista nisam cuo o njoj!?

 4. Dr. Olja

  23. 10. 2014. at 19:14

  Lepo ste napisali, X Factor upamćen po svađama i tehničkim greškama, i onda hteo, nehteo prijaviš ze za ” Zvezde Granda ” jer tu imaš obezbeđenu pesmu i nastupe… Tuga, ali tako je. Milena Vučić, sjajna pevačica, bila je udata za Nikolu Burovca, koji je nekada davno imao gay aferu, možda je 100% gay, pa Milena više nije htela da bude s njim u braku.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top