Prati nas

Svi stihovi koje je Selena Gomez posvetila Justinu Bieberu nakon raskida

Extra

Svi stihovi koje je Selena Gomez posvetila Justinu Bieberu nakon raskida

Svaka generacija ima barem jedan selebriti par koji se uklapa u termin relationship goals, pa tako osim što pratimo njihovu vezu iz godine u godinu i ostajemo razneženi nad izlivima ljubavi, zajedno sa njima prolazimo i bolne raskide i polako se navikavamo na činjenicu da ih više nećemo gledati srećne, nasmejane i zaljubljene. Ono što su u prošloj deceniji bili Britney Spears Justin Timberlake, za ovu su to, bez premca, Selena Gomez Justin Bieber.

Ovaj par se više puta mirio i raskidao još od 2010. godine, a definitivno su tačku na svoj odnos stavili pre 3 godine, otkad su nekoliko puta povezivani sa drugim javnim ličnostima (poput Orlanda Blooma Kendall Jenner), ali nijedna od ovih romansi nije potrajala više od nekoliko meseci.

Budući da su oboje pesničke duše, svoje emocije su izražavali kroz stihove, a koje sve faze je Selena prošla nakon raskida do danas najbolje ćemo ispratiti od najemotivnije balade koju mu je posvetila (Heart wants what it wants iz 2014. godine) pa sve do poslednjeg singla (It’s not me iz 2017. godine), odnosno moći ćemo da vidimo razvoj njenih osećanja od slomljene devojke do jake žene.

 • Sačuvajte vaše savete za nekog drugog jer ja ne želim da ih čujem. / Možda ste u pravu, ali nije me briga za to. / Znam da postoji milion razloga zbog kojih treba da odustanem, ali srce želi ono što mu je potrebno. / Ovo je moderna bajka, a one nemaju srećan kraj. / Nema više vetra u našim jedrima, ali ja i dalje ne mogu da zamislim život bez tih momenata koji oduzimaju dah. (Heart wants what it wants, 2014)
 • Neću protraćiti više nijednu noć na tebe. / Znam sve šta bi mi rekao, čula sam već to. / Zato nemoj više da se predomišljaš jer ja neću promeniti mišljenje. / Znam da ti je teško sada da prihvatiš to, ali ti si bio onaj koji je otišao u miru, a ja ona koja je ostala smrvljena. / Muka mi je više od te ljubavi… (Same old love, 2015)
 • Nemojte da puštate ljubavne pesme dok plešem/ jer ja više ne želim da pričam o tome. (Me and the rhythm, 2015)
 • Niko me neće voleti kao ti. / Niko me nikad nije voleo tako do srži. / I sad ne želim ništa drugo kada sam već imala najbolje. (Nobody, 2015)
 • Sanjala sam da ponovo imamo 17 godina, / letnje noći i odluku da nikad ne odrastemo. / Poneću sa sobom sve zajedničke fotografije i lepe uspomene/, ali znaj da ću ostaviti sve loše iza nas. / Ko će da bude tu uz tebe kada ti loše započne dan i ne budeš mogao da zaspiš? / Ko će da se budi usred noći da bi te odvezao kući kad budeš negde pijan i usamljen? / Ko će da bude tu uz tebe kad ti loše započne dan, jer to neću biti ja. Ne, to neću biti ja. (It ain’t me, 2017)


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Bgboy

  17/02/2017 at 1:41 pm

  Tekst je potpuno netacan. Ona ima samo jednu posvecenu dzastinu a to je the heart wants what it wants. Pjesma Nobody je religioznog karaktera i posvecena je Bogu. A ova najnovija uopste ne mora biti posvecena bivsem kad ona ima novog decka

 2. Jelena

  17/02/2017 at 2:11 pm

  Nobody posvećena Bogu? Poslušaj pesmu ponovo toliko ću reći.
  Sasvim je prirodno što mu je posvetila toliko pesama jer joj je to najveća ljubav. Ovo ostalo su afere.
  It ain’t me je predivna. I naravno da je o Justinu kad kaže back to 17.
  Go Sell!!!

 3. Bgboy

  17/02/2017 at 5:01 pm

  Selena je izjavila da je Nobody o njenoj vjeri i konekciji sa Bogom. To je ona rekla , znaci nije o Dzastinu. Vi koji mislite da je svaka njena pjesma o Dzastinu ste bolesni

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top