Connect with us

Tajger Vuds konačno progovorio!
Vesti

Tajger Vuds konačno progovorio!

Iako se svojom pisanom izjavom izvinio svojim fanovima i porodici, odmah nakon izbijanja seks skandala sa starletom Rejčel Jučitel, u međuvremenu pojavio se još mnogo novodnih ljubavnica poznatog golfera, pa je bilo krajnje vreme da se Tajger Vuds pojavi u javnosti.

tajger

U svom govoru Tajger se ponovo izvinio i priznao je da je zaista varao svoju suprugu Elin. Takođe je rekao da se jako kaje zbog svog neodgovornog i sebičnog ponašanja. Ono što je meni bilo jako zanimljivo je deo njegovog govora u kome priča o svom životu, ali i lečenju od seksualne zavisnosti:

“Zahvaljujući novcu i slavi, nisam se morao previše truditi da pronađem ljubavnice. Bio to nije bilo u redu, bio sam glup. Sada samo želim da pristojno živim i unesem kvalitet u svoj život. Bilo je teško priznati da mi je potrebna pomoć.”

Tajger je u svom govoru pomenuo i svoju suprugu Elin, i rekao da su u procesu razgovora o posledicama njegovog ponašanja, ali da Elin ne želi da čuje “izvini”, već želi da oseti da se čuveni golfer zaista promenio.

Ono što je zanimljivo Elin Nordegren nije prisustvovala ovom Tajgerovom medijskom pojavljivanju, ali je uz golfera bila njegova majka Tida.

Ipak da li je ovo javno izvinjenje zaista dovoljno da se Tajger iskupi za navodne afera sa svim ovim ženama… I don’t think so

navodne tajgerove ljubavnice

Loading...
8 Comments

8 komentara

 1. BLA BLA

  20/02/2010 at 11:42 am

  Budalaštine! Ovaj se izvinjava samo zato što je uhvaćen! Danas je najlakše proglasiti se zavisnikom od nečega, nekako, za sve ružne stvari postoje odgovarajuće bolesti i poremećaji. Mislim – strašno! Ljudski rod je postao očajan i besraman. I prave vrednosti su izgubile svoj sjaj.

 2. Aladin....:)

  20/02/2010 at 12:58 pm

  bas uzas….no comment

 3. mimche

  20/02/2010 at 2:16 pm

  shto bi se iko lechio od zavisnosti od sexa??? :D hahahha

 4. ana

  20/02/2010 at 2:31 pm

  Mogao bi bar 100 miliona od svoje milijarde da uputi na Haiti, a mogao bi i on malo da volontira tamo i da radi i da izbaci suvisnu energiju kako bi se oslobodio bilo kakve zavisnosti..

 5. mirjana

  20/02/2010 at 3:44 pm

  Javno se izvinio svojoj supruzi i naciji zato sto je bio neveran. Dobar politicki potez. Svojevremenio je nesto slicno uradio Klinton, pa su mu, obzirom da se tako javno i sav skrusen obratio naciji i Hilari, oprostili njegov “greh”.
  Sem toga priznao je da je zavisnik i da ce se leciti, pa je tako ganuo i one koji nisu poverovali u izvinjenje. Dao je dobar primer kako se treba ponasati ako si uhvacen u neverstvu. Obicni muskarci, koji nisu nista manje od Tajgera skloni neverstvu, mogu da slede njegov primer. Mozda ce im biti oprosteno. Najboje je biti veran, ili ne dozvoliti da budes uhvacen. U oba slucaja – muskarac je veran.

 6. MiLiCa

  20/02/2010 at 5:23 pm

  upropastise coveku karijeru samo zato sto se seksao, kakve to veze ima sa tim kakav je golfer,bzvz

 7. Nensi-mackica

  21/02/2010 at 2:13 am

  Ma vazi! Kakvo crno izvinjenje kad sve cita?! Ko zna ko mu je napisao citav govor, a on samo treba da slozi tuznu facu! Hahahah… Jakog li izvinjenja! :)

 8. Pingback: Tajger Vuds: konačno razvod!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top