Najšokantniji raskidi u 2010. godini!

Godinu za nama definitivno su obeležili brojni selebriti raskidi koji su nas baš iznenadili. Glumica Eva Longoria i košarkaš Toni Parker našli su se u centru pažnje medija, kada je glumica odlučila da podnese zahtev za razvod braka, nakon što je saznala da je Toni imao aferu sa suprugom njegovog kolege iz kluba.
Kortni Koks i Dejvid Arket vezu su takođe raskinuli zbog prevare, dok su se Sandra Bulok i Džesi Džejms razveli nakon priče jedne vrlo pričljive i tetovirane ljubavnice. Toliko detalja o seksu sa motoristom, zaista nismo morali da znamo… :) Uz malo manje skandalozni prizvuk svoj brak su okončali glumci Šon Pen i Robin Rajt, Kristina Agilera i Džejson Bretmen, Hali Beri i Gabrijel Obri.
Ovoga puta nema razloga za glasanje jer titulu najšokantnijeg razlaza u 2010. godini bez premca uzimaju Tajger Vuds i Elen Nordegren. Podsećanja radi, i karijera i privatan život čuvenog golfera bili su pod znakom pitanja nakon što je desetak devojaka u medijima otvoreno govorile o navodnim aferama sa uspešnim sportistom.

Naravno, moramo pomenuti i domaće parove koji su u 2010. godini okončali svoju ljubav. Tako nas je iznenadio razvod Katarine Ostojić i Uroša Duvnjaka, Ana Nikolić ove godine raskinula je romansu sa Daliborom Matićem, Katarina Sotirović razišla se od košarkaša Aleksansra Rašića, a sam kraj 2010. godine obeležio je raskid Severine Vučković i njenog verenika Slavka Šainovića, zbog, kako je Seve sama priznala, njene nove ljubavi.

POSLEDNJE VESTI