in

Progovorila rasturačica braka Eve Longorije i Tonija Parkera!


Erin Beri, koju su mediji optužili za raspad braka prelepe glumice Eve Longorije i njenog sada već bivšeg supruga Tonija Parkera, odlučila je da kaže svetu šta ima! U njenom saopštenju za javnost stoji kako ona nema vremena za tuđe muževe.

„Nisam imala aferu s Tonijem Parkerom i nisam ga „proganjala“. Nažalost, s obzirom na to da se u isto vreme razvodimo, mediji su nas povezali zbog našeg prijateljstva. Moje prijateljstvo s Tonijem Parkerom nije imalo nikakve veze s krajem mog braka. Razvod je dovoljno bolan i bez drame koja je stvorena glasinama o našoj aferi. Sve je to prilično naivno, smešno i potpuno lažno“, izjavila je Erin!

Podsećanja radi, Eva Longorija zatražila je razvod kada je pročitala stotine SMS poruka druge žene u mobilnom telefonu svog supruga!

„Ljudi koji me ne poznaju spojili su me s Parkerom. Dobila sam stotine mailova i poziva od prijatelja koji me znaju i podržavaju. Jako sam zauzeta svojom decom i studijama prava, tako da je žalosno što i sad moram izdvajati vreme pravdajući se“, saopštila je Erin. Ona objašnjava kako je morala da progovori, budući da se ćutanje uglavnom tumači kao odobravanje!

Izvor: Index.hr