Prati nas

Tom Daley objašnjava zašto su njegove kupaće gaćice tako male

Extra

Tom Daley objašnjava zašto su njegove kupaće gaćice tako male

(foto:Instagram)

(foto:Instagram)

Tom Daley, britanski olimpijski šampion u skokovima u vodu, bio je gost komične emisije The Graham Norton Show, a stvari su se zagrejale kada se priča fokusirala na Daleyeve majušne kupaće gaćice.  


Dvostruka okarovka, Jodie Foster, bila je druga gošća popularnog show programa i baš ona je bila glavni krivac koji je pokrenuo tu temu. U jednom trenutku je presekla Daleya i Nortona i znatiželjno upitala sportistu, “Kada oblačiš kupaće gaćice?”  na šta je Daley dao odgovor koji se glumici svideo: “Ja zapravo živim u njima”.

Norton je potom otkrio da je sportsku opremu britanskih olimpijca dizajnirala Stella McCartney, a povodom olimpijskih igara koje će se ovog leta održati u Rio de Žaneiru. “Očigledno joj je ponestalo materijala, novca i interesa. One su tako malešne, Tome”, našalio se voditelj. “Sve mora da ostane na mestu. Ako se vrtite, poslednje sto želite je da vam nešto ispadne odatle! I kada udarite u vodu, ne želite sigurno da neke se neke stvari klimataju okolo žato što bi to bolelo”, objasnio je Daley.

Na to se, još jedan od gostiju, poznati glumac Russell Crowe, nije mogao suzdržati, pa je i zaplakao od smeha. Međutim, Norton se nije tu zaustavio, pogledajte u videu kako je tekao ovaj šaljivi razgovor.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top