Prati nas

Trudnoća potvrđena: Fotka trudne Kylie Jenner kruži internetom

Vesti

Trudnoća potvrđena: Fotka trudne Kylie Jenner kruži internetom

Mediji već mesecima pokušavaju da potvrde ili demantuju glasine da je najmlađa Kardashian/Jenner sestra trudna, ali bez uspeha. No čini se da smo konačno dobili dokaz o ovoj trudnoći, jer je internetom počela da kruži fotografija na kojoj možemo videti Kylie sa trudničkim stomakom.

Naime, fan je uočio i fotografisao Kylie u jednoj radnji. Iako  je svoju trudničku liniju pokušala da sakrije velikim duksom, stomak je sada preveliki da bi se sakrio odećom.

Ovo nije prvi put da je internetom počela da kruži fografija trudne Kylie. Međutim, prošli put se oglasila sama rijaliti zvezda na Twitteru kako bi dokazala da je to bio samo photoshoop. Niko iz njene okoline se još uvek nije oglasio da bi demantovao ovu fotografiju, a fanovi, ma koliko se trudili, nisu uspeli da pronađu nepravilnosti na ovoj fotografiji i time dokazali da je ‘dokaz’ lažan.

Možda najzanimljivija činjenica koja svedoči autentičnosti ove fotografije jeste to što fotku nije objavio portal koji se bavi tračevima, već je osvanula na sajtu prestižnog magazina Harper’s Bazaar.

4 komentara

4 Comments

 1. Xoxoblabla

  17. 01. 2018. at 15:32

  Meni ovo ne lici na Kylie u glavi

 2. Ffgf

  17. 01. 2018. at 18:41

  Nije ovo Kylie..ovo je Maya Berovic ahahahah

 3. Marko

  17. 01. 2018. at 18:48

  Kris Jenner bi pre umrla nego da dopusti da se ovo desi. Kylie se bukvalno nigde nije pojavila od septembra meseca, bas ce ovako klosarski da ode u neki random market kad ima 100 ljudi koji ce da urade bukvalno sve sto joj treba. Glupost

 4. Cipsi

  17. 01. 2018. at 20:28

  Iliiiiiii je sve marketinski trik. :D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top