Prati nas

Tužna životna priča mlade pevačice: Tata je ubio mamu i njene dve prijateljice

Život

Tužna životna priča mlade pevačice: Tata je ubio mamu i njene dve prijateljice

Antonija je oduševila žiri pevanjem (foto: Screenshot)

Antonija je oduševila žiri pevanjem (foto: Screenshot)

U muzičkom takmičenju Zvijezde, koje se prikazuje na hrvatskoj televiziji RTL, u sinoć emitovanoj epizodi, tužna životna priča jedne takmičarke izmamila je suze publici u studiju i pored malih ekrana.

Antonija Kihalić, 24-godišnjakinja iz Petrinje, obezbedila je plasman u drugi krug otpevavši pesmu House of the rising sun, grupe Animals.

Nakon što je izvela baladu, Antonija je otkrila da je kao mala ostala bez roditelja, i opisala detalje porodične tragedije. “Imala sam 13 godina, to je bilo 2005. godine, moj tata je ubio mamu i njene dvije prijateljice i onda se objesio u zatvoru par godina kasnije. Brat i ja smo bili kod bake i djeda, baka je umrla prošle godine… Napravio je to jer je… Mama je zatražila razvod, on je bio u ratu, imao je PTSP, bio je u jako lošem stanju, čak je tražio pomoć, nisu mu je pružili, dogodilo se to što je, nije mogao izdržati…”, rekla je mlada pevačica i svojom pričom rastužila sve.

Antonija obožava muziku jer pomoću nje prenosi emocije, a žiri je to prepoznao u njenom nastupu. “Kad si počela pjevati, odmah si me uvukla u priču. Izvadila si baršunasti, mekani bluzerski sag i žarko želim znati gdje će to ići. Raduje me što ćemo se družiti sljedećim epizodama”, rekla joj je članica žirija, Remi.

Nastup Antonije Kihalić pogledajte ovde.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top