Prati nas

Ubice mog oca 3 u novembru: Evo detalja nove sezone

Extra

Ubice mog oca 3 u novembru: Evo detalja nove sezone

Treća sezona serije Ubice mog oca krenuće sa emitovanjem na kablovskom kanalu Top početkom novembra, a sada se već znaju i prvi detalji nove sezone serije koja je postigla ogroman uspeh. 

“U trećoj sezoni bavimo se trgovinom drogom i korupcijom u zdravstvu. Ali publika će dobti i kraj priče iz prethodnih sezona, odnosno odgovor na pitanje ko je ubio Milicu i ko je ubio Aleksandrovog oca! Vreme je da sklonimo te repove , jer „ostavićemo“ neke nove i posle treće sezone,” kaže Nataša Drakulić, autorka serije.

U trećoj sezoni, pored standardne ekipe glumaca, pojaviće se i neki novi likovi.

“Impresionirana sam Ljubom Bandovićem, koji igra, on je praktično nosilac treće sezone serije. On igra šefa narkotika i potpuno smo oduševljeni kako je to uradio. Gaga Antonijević je išao u Ameriku i kada se vratio i video Ljubu kako je odigrao, bio je zaista oduševljen. Takođe, pridružiće nam se i Bojan Žirović, koga smo čekali tri godine, on ima petoro dece, pa smo ga čekali da nađe vremena. Ali on je vanserijski glumac, tako da smo zato jedva dočekali da se pridruži ekipi. U seriji će se pojaviti i Radoš Bajić, što mi je posebno drago. Napravili smo veliki kasting, otvoreni smo prema glumcima i iz drugih pozorišta van Beograda, pa je tako sa nama u ovoj sezoni i Sanja Mikitišin, koja je prvakinja Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu. Kao što smo sa Brankom Svinjarkom napravili bum, očekujem da će i uloga Sanje Mikitišin naići na sličan uspeh. Ona igra ženu udovicu lekara koga su ubili i ona će ostaviti veliki trag. Igraju i lepi mladi crnogorski glumci, sa Cetinjske akademije, oni će sigurno biti zvezde. U ekipi je i Jelena Ćuruvija Đurica. Muža smo joj ubili u prvoj sezoni, a sada je ona deo ekipe,” otkriva Nataša Drakulić.

“Treću sezonu će obeležiti ponovo jedan narodnjački hit. Boban Petrović je pisao muziku za tu pesmu, on će se i pojaviti u seriji. Još je tajna koji će pevač izvesti numeru. Reč je o vrhunskom pevaču, jer posle Halida i Šabana ne može se konja na magarca,” – kaže za Alo! Nataša Drakulić.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top