Search
Close this search box.

Stižu nove epizode serije Ubice mog oca: pogledajte trejler za 4. sezonu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Danas je objavljen trejler za novu, 4. sezonu serije Ubice mog oca, jedne od najpopularnijih domaćih kriminalističkih serija ikada.

Nova sezona donosi novi slučaj, nove likove i zaplete ali i otkrivanje nekih starih tajni – jedna, kako najavljuju autori, dosta mračnija sezona od svih prethodnih ali sa mnogo više akcionih scena.

Kada je premijera nove sezone serije Ubice mog oca?

Gledaoci će novu sezonu moći da gledaju premijerno na kanalu Nova S od 2. marta, svakog ponedeljka u 20 časova.

Za one koji su nestrpljivi i koji žele da svih 10 epizoda novog serijala pogledaju odmah, kompanije United Media i SBB i ovog puta su omogućile uslugu „bindžovanja“, koja će biti dostupna svima od 28. februara preko platforme EON.

Radnja nove sezone serije Ubice mog oca

Centralni slučaj u novoj sezoni je silovanje, a autori serijala kažu da su time hteli da ukažu na poraznu statistiku velikog broja slučajeva seksualnog nasilja, ali i činjenicu da je broj prijavljenih slučajeva jako nizak.

Paralelno sa ovom pričom gledaoci će moći da prate ratove starih kriminalnih klanova koje inspektori Aleksandar Jakovljević (Vuk Kostić) i Mirko Pavlović (Marko Janketić) pokušavaju da odgonetnu i da, kao i do sada, ostanu na strani pravde.

Takođe, slučaj otkrivanja ubice oca inspektora Jakovljevića ostaje jedan od prioriteta.

Ko su novi likovi u 4. sezoni serije Ubice mog oca

Novo lice je Sloboda Mićalović, u ulozi inspektorke za krvne i seksualne delikte Dunje koja je zadužena za otkrivanje i pronalaženje silovatelja. Njen lik je snažna i sposobna žena koja neumorno radi kako bi pomogla žrtvama nepoznatog zločinca.

Nove likove u četvrtoj sezoni igraće i Voja Brajović, Boris Komnenić, Aleksandra Prijović, Mladen Sovilj i drugi.

Autori serije su Predrag Gaga Antonijević i Nataša Drakulić, a seriju je za United Media snimio Film Danas i „Dandelion production“.

Gledaoci NOVU S mogu pratiti preko SBB mreže, Total TV-a, Beogrida, D3i ali i EON platforme.

POSLEDNJE VESTI