Search
Close this search box.

Mračna sezona sa puno akcije: Detalji nove sezone ‘Ubice mog oca’

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Snimanje četvrte sezone popularne serije Ubice mog oca počelo je pre par dana u Beogradu a novinari su danas imali priliku da se druže sa glumcima na setu i prvi saznaju detalje o tome šta nas očekuje od jeseni kada će serija početi da se prikazuje na televiziji NOVA S.

Scenaristkinja Nataša Drakulić otkriva da je centralna tema nove sezone slučaj serijskog silovanja u Beogradu. „Posle dugo vremena na televizijskim ekranima se pojavljuje ova priča koja je teška i surova. Statistika broja silovanja je porazna ali je još porazniji broj prijavljenih slučajeva jer žrtve odustaju“, navodi Drakulić.

Kako je istakla, paralelno sa ovom pričom gledaoci će moći da prate ratove starih kriminalnih klanova koje inspektori Aleksandar Jakovljević (Vuk Kostić) i Mirko Pavlović (Marko Janketić) pokušavaju da odgonetnu i da, kao i do sada, ostanu na strani pravde.

Vuk Kostić ne otkriva mnogo detalja iz same serije, ali obećava dosta akcije. “Svaki put kada dođe nova sezona ja se oduševim kada pročitam. Biće uzbudljiva, puna obrta i akcija”, kaže Kostić.

Dodaje da se inspektor Jakovljević i u ovoj sezoni bavi time ko mu je ubio oca i zašto. “Mogu da otkrijem da će da postane načelnik Odeljenja za narkotike, ono što je bio i njegov otac i Ljuba Bandić u prošloj sezoni“.

https://www.instagram.com/p/Bs3d7DIHFtg/?utm_source=ig_embed

Novo lice u ovoj sezoni je Sloboda Mićalović, u ulozi inspektorke zadužene za otkrivanje i pronalaženje silovatelja. Njen lik je snažna i sposobna žena koja neumorno radi kako bi pomogla žrtvama nepoznatog zločinca.

“Dunja je major-inspektor za krvne i seksualne delikte i bavi se rešavanjem silovanja u ovoj sezoni. Postoji jedan, ona sumnja, masovni silovatelj (da li ima jedan ili više njih, to ćemo videti do kraja). Vrlo je prijatna, ali je vrlo odlučna, hrabra i surova kada je potrebno da se nađe počinilac”, kaže Sloboda Mićalović.

Kako navodi, ovu sezonu ne bi okarakterisala kao “mračniju” od prethodnih, ali svakako gledaoce očekuje više akcije.

“Kada su nastavci u pitanju ume da jenjava. Ova serija drži kvalitet, zacrtanu koordinatu i to je jako važno. Jeste uzbudljivo, jeste crno, biće možda više akcionih scena, ali ono što je najvažnije je da je ostala dosledna svom kvalitetu, jakim likovima, situacijama i događajima”, navodi Mićalović.

Nove likove u četvrtoj sezoni igraće i Voja Brajović, Boris Komnenić i Isidora Građanin.
Autor serije je Gaga Antonijević a snima se produkciji United Media i Dandelion production. Premijera je zakazana za jesen 2019. godine na kanalu NOVA S.

POSLEDNJE VESTI