Prati nas

‘Ubice mog oca’ ponovo šokiraju: ko umire na kraju druge sezone?

Televizija

‘Ubice mog oca’ ponovo šokiraju: ko umire na kraju druge sezone?

Šokantan obrt na kraju druge sezone.

Poslednja, dvanaesta epizoda, druge sezone serije “Ubice mog oca” donosi odgovore na neka od pitanja koja su postavljena, a inspektorski tandem konačno otkriva ko im i zašto “radi o glavi”. Poslednju epizodu gledajte u ponedeljak, 5. marta, u 20 časova na TOP kanalu.

Mirko i Aleksandar i dalje su u potrazi za pravdom. Kao takvima neko im “radi o glavi”. Saznaju sve, obojica se lome šta da rade dalje, ali su tu gde su uvek i bili. U jedanaestoj epizodi, publika je gledala uzbudljive scene borbe Branke i Ruže, pocetak suđenja Nataliji Despotović i dalje zbližavanje forenzičara Rade i Save koje je ona iskoristila da uzme otisak njegovog ključa.

Gledaoce očekuju još dve sezone, a pred inspektorima je još jedno ubistvo i nova iskušenja. Ipak, producentkinja serije Nataša Drakulić otkriva da će neki od glavnih glumaca ostati pošteđeni, ali da će se sve saznati početkom emitovanja naredne sezone.

Ona priznala je da će se u trećoj sezoni baviti suđenjem Nataliji Despotović, a da je zbog toga već počela da posećuje sudnice i prisustvuje suđenjima.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Televizija

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

    Feed has no items.

Popularno

To Top