Prati nas

Van Gogh dobitnik ovogodišnje MTV Best Adria Act nagrade!

Dodela nagrada

Van Gogh dobitnik ovogodišnje MTV Best Adria Act nagrade!

Drugi put osvojili prestižnu nagradu! (foto: PR)

Drugi put osvojili prestižnu nagradu! (foto: PR)

Van Gogh je ovogodišnji dobitnik prestižne MTV Best Adria Act nagrade!

Najbolji regionalni izvođač, po mišljenju publike, dobio je najveći broj glasova u proteklih šest nedelja na sajtu www.mtvema.com. Dobijanjem ovog priznanja Van Gogh dalje nastavlja trku za osvajanje još jedne nagrade, MTV Worldwide Act, koja će biti dodeljena 9. novembra na ceremoniji u dvorani The SSE Hydro u Glazgovu.

Ovo nije prvi put da Van Gogh osvaja ovu prestižnu nagradu, budući da su je već jednom dobili 2007. godine.

“Ljudi, hvala svima koji ste verovali u nas. Ovo priznanje predstavlja našu zajedničku pobedu. Želimo da ovu nagradu proslavimo sa vama, licem u lice, od grada do grada, a prvi susret vam zakazujemo već 11. decembra, na našem velikom beogradskom koncertu u Hali sportova na Novom Beogradu”, poručio je frontmen grupe, Đule.

Van Gogh su osvojili više glasova od drugih drugih izvođača nominovanih za Best Adria Act nagradu – Vatre, Gramatika, Punčki i sastava Who See. Rokeri iz Beograda od danas u podne kreću u novi krug takmičenja u kojem će se boriti za nominaciju za Worldwide Act nagradu.

Glasanje za ovu fazu trajaće do srede, 29. oktobra u ponoć, takođe na sajtu www.mtvema.com. Finalni spisak od 10 nominovanih izvođača iz svih krajeva sveta biće objavljen 30. oktobra, dok će pobednik biti nagrađen na svečanosti dodele MTV EMA nagrada u Glazgovu u nedelju, 9. novembra.

20. jubilarna dodela MTV evropskih muzičkih nagrada prenosiće se uživo iz dvorane The SSE Hydro u Glazgovu u nedelju, 9. novembra. Crveni tepih počinje u 20:00, dok je ceremonija dodele na MTV programu od 21:00. Glasanje za 2014 MTV EMA u svim kategorijama odvija se na www.mtvema.com.

Redakcija Tracara.com


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Girl who lives for music and love

    23. 10. 2014. at 16:39

    Yes! Glasala sam za njih i jako mi je drago da su pobijedili. Idemo dalje u drugi krug! (Jest da uvijek pobijedi neki kineski ili japanski izvodjac, sta ces, ima ih vise :) ali nadam se najboljem)

  2. darko

    24. 10. 2014. at 12:28

    Glasao sam zilion puta .Bravo momcine

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top