Prati nas

VB: Violeta izbačena!

Vesti

VB: Violeta izbačena!

Veliki brat opet je stao između dve seste bliznakinje i kao i prošlog puta, bilo je jako dramatično. Gledaoci su glasali i najmanji broj glasova za ostanak u kući VB imale su Violeta i Kristina. Kad je došao red na ukućane, samo su Karlo, Jovana i Arsa želeli da Violeta ostane u kući, svi ostali su glasali za Kristinu, pa je konačni rezultat bio 7:3 da ispadne Viki.

Ukoliko niste gledali, možete samo zamisliti kako je ta situacija bila teška jer su sestre Raleve i ovog puta bile jako dramatične. Ali većini ukućana je takođe bilo teško što se opraštaju od Violete, dok Karlo nije prestajao da plače, iako su se juče u kući žešće posvađali.

violeta

Karlo je svojoj devojci rekao u toku dana “Ćurko jedna” i konačno su isplivale na površinu razlike koje ih ipak razdvajaju. Violeta je rekla VB posle svađe u ispovedaonici: “Ja ga volim, ali sam mu previše stvari obećala – i brak i decu… Još sam mlada, nisam ni fakultet završila.”

A šta je Karlo rekao o njihovom “nerazumevanju”: “Izgleda da sam se zajebao, mnogo je ona mlada i ne kapira da sam ja glavni u vezi, a da ona treba da me prati.”

Radiša je ovih dana imao drugih problema. Iako je pokušao da smuva bilo koju od ukućanku, kad mu to nije pošlo za rukom, odlučio je da stvar uzme u svoje ruke i reši se svoje  “seksualne napetosti”….. Da ne bi dobio “histeriju” kako on kaže, zbog nedostatka seksa, ovo je izgleda bilo jedino rešenje… :)

radisa

foto: kurir-info.rs, vb3.velikibrat.rs


Loading...
52 komentara

52 Comments

 1. Jeeleenaa

  16. 11. 2009. at 08:32

  da,narocito je ok devojka koja prica javno momku da hoce da se *ebe,cccccc…To je nekultura ne vezano za vreme.A Radisa je makar priglup,sta je i mogao da nauci o kulturi iz vukojebine odakle potice.

 2. *+Neko+*

  19. 11. 2009. at 11:21

  Bash mi je za0, 0na je super :)
  Kiki i Vike the best <33

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top