Više ga ne krije: Ovako Zorannah bodri dečka fudbalera

Blogerka pokazala kako bodri (foto: Instagram.com/zorannah)
Blogerka pokazala kako bodri (foto: Instagram.com/zorannah)

Veza modne blogerke Zorane Jovanović Zoranah i fudbalera Danijela Milićevića traje već neko vreme, ali oni do sada zajedničke fotografije nisu objavljivali na društvenim mrežama.

Blogerka je to objasnila željom da bar malo sakrije intimu. “Zato što onda dolazi klasično gledanje pre koliko sam poslednji put izabcila sliku sa njim, da li sam ovo, da li sam ono, da li je to bilo pre tri nedelje da li je bilo pe pet nedelja, kad sam poslednji put bila levo, kad sam bila desno. Pa zašto ovo, zašto ono, stvarno da mi neko toliko zadire u intimu i da da neko se pita da li sam i dalje sa nekim i da taj neko ne može da se kreće slobodno, ja ne mogu tako”, rekla je Zorannah u emisiji Ekskluziv pre skoro godinu i po dana.

Od tada su ona i bosanski fudbaler u jednom trenutku raskinuli, ali su brzo uvideli da ne mogu jedno bez drugog, te ona veoma često boravi kod Danijela u Belgiji.

(foto: Instagram.com/zorannah)
(foto: Instagram.com/zorannah)

Tokom boravka u Švajcarskoj, Zorannah je fotografisala svog dragogo koji je gostovao na jednoj televiziji, napisavši pored fotke na Instagramu da je njegov najveći fan.

Total
0
Shares
1 comment
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Kim otkrila sve pred kamerama: O braku, Taylor Swift i 'onoj' reklami za Pepsi

Next Article

Četiri meseca nakon porođaja, Jelena Kostov se vraća na scenu

Related Posts