in

Komšije otkrivaju pravu istinu o Zorani

Najpoznatija sprska blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, godinama živi u elitnom beogradskom naselju Dedinje, a njene komšije su u razgovoru sa novinarima otkrili njeno pravo lice koje se krije iza društvenih mreža, gde je stekla svoju popularnost.

Njeni suseti uglavnom imaju samo lepe reči za poznatu komšinicu, što je potvrdila i radnica iz obližnjeg marketa.

„Ne dolazi često, ali mi se dopada. Fina je, ljubazna, prirodna. Iskreno, očekivala sam da bude uobražena, ali nije, prizemna je i normalna. Kupuje uglavnom neko voće i povrće, ali kupuje i nezdravu hranu, uzima grickalice. Ne zadržava se dugo u kupovini i ume da ostavi bakšiš. Ne sećam se da sam je ikada videla bez šminke. Ono što sigurno znam je da uvek dolazi sama, što me je baš začudilo. Ne dolazi ni sa drugaricom, ni sa dečkom nekim, uvek je sama“, ispričala je komunikativna prodavačica.

Komšija koji živi u Zoraninoj zgradi kaže da je blogerka popularna među devojčicama koje žive u njihovoj ulici.

“Viđao sam klinke koje joj dolaze na vrata kako bi je upoznale i slikale se s njom. Čuo sam i da je zaustavljaju na ulici, dele joj komplimente i traže joj savete kako da se obuku ili našminkaju. To je pokazatelj koliko je popularna među tinejdžerkama. Uvek se ljubazno javi, fina je i normalna“, kaže Zoranin komšija.

Ipak, ima i onih koji imaju malo drugačije mišljenje poput komšinice koja je izjavila:

„Poznajem Zoranu, ali samo površno. Nemam s njom neki odnos. Deluje ovako kao da je normalna devojka, ali iskreno da vam kažem ne dopada mi se to što se u medijima toliko pažnje pridaje takvim ličnostima. Sramota je da na Sajmu knjiga posetioci u velikom broju čekaju da dobiju njen potpis. Mislim da su drugi pisci zaslužili više pažnje od nje“.

Za kraj susedi su istakli da je retko viđaju jer je stalno na nekim putovanjima i da sa njom nisu imali nikakve problem.