in

Zorannah ugradila ogromne silikone: Fanovi je napali


Najpoznatija srpska modna blogerka, Zorana Jovanović Zorannah, krajem 2020. godine, dve godine nakon prve operacije grudi, podvrgla se drugoj i povećala ih koliko je mogla.

Ona nije bila zadovoljna postojećim, jer su joj „grudi izgledale previše prirodno”, a razmak između njih je bio preveliki. „Užas, zašto si uradila ovolike grudi?“, „Vide ti se vene…“, „Zar stvarno misliš da si sada lepša?“, „Izgledaju kao baloni koji još malo neće imati na čemu da stoje„, samo su neki od komentara njenih pratilaca, piše Mondo.rs.

View this post on Instagram

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

„Kada sam radila prvu operaciju želela sam da budu što manje, međutim meni je doktor još tada rekao da je to za moj grudni koš premalo. Moje grudi su posle totalno pale, a razmak između njih je bio ogroman. Grudi su mi izgledale kako da su prirodne, koje su narasle od trudnoće i pale zbog dojenja,“ rekla je blogerka i dodala da je morala da stavi veće implante kako bi izgubila veliki razmak između grudi, iako joj to nije bilo u planu piše Mondo.rs.

„Morala sam da ugradim ogromen silikone. Ja sam htela manje, ali pet doktora mi je reklo da stavim velike zbog moje konstitucije,“ objasnila je blogerka i rekla da je sada zadovoljna.