Connect with us

Voditelj X FACTORA je glumac Bane Jevtić!
Voditelj X FACTORA je glumac Bane Jevtić!

Voditelj X Factora

 

Posle brojnih audicija, odlučeno je ko će biti voditelj prve sezone najpopularnijeg pevačkog šou programa na svetu X Factor čije emitovanje očekujemo 29. oktobra na televiziji Pink! Čast je pripala talentovanom glumcu Banetu Jevtiću!

“Posle višednevnih audicija odlučili smo da ulogu voditelja u prvom X Factoru poverimo talentovanom glumcu Banetu Jevtiću. Bane ima bogato profesionalno iskustvo, sjajnu energiju i zaista se odlično pokazao na audiciji. Verujemo da će Bane, kao novo TV lice,osvežiti televizijsku scenu zemlje i regiona i da će se naš izbor dopasti gledaocima ” – poručuju iz MBK produkcije.

 

Bane Jevtićje rođen u Beogradu, 11.avgusta 1978.godine. Osnovnu i srednju školu je završio kao đak generacije. Posle 3 godine studiranj Ekonomskog i Učiteljskog fakulteta, upisuje, a potom i završava Akademiju umetnosti, odsek gluma, u klasi profesora Mirjane Karanović i asistenta Nebojše Ljubišića. Profesionalnu karijeru počinje 2001.godine u trupi Sonje Vukićević predstavama Mrak letnje noći i Proces.

Glumačku karijeru nastavlja radeći u predstavama Jugoslovenskog dramskog pozorišta i Ateljea 212. Na scenama tih pozorišta i danas ima nekoliko poznatih naslova. Predstave u kojima igra osvojile su najprestižnije teatarske nagrade u celom regionu.

Bane se uspešno bavi i sinhronizovanjem crtanih filmova.

 

Loading...
3 Comments

3 komentara

 1. Manuel

  25/09/2013 at 5:20 pm

  sjajno

 2. curly ccc curly

  25/09/2013 at 7:05 pm

  who?

 3. Kaca

  25/09/2013 at 9:42 pm

  ONE DIRECTION u final 10.februara!:D
  <3<3<3<3<3<3 daj bozeee

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top