Prati nas

Završene X Factor audicije

Završene X Factor audicije

Potraga za prvom X Factor muzičkom zvezdom polako se zakuhtava!

Žiri u sastavu : Željko Joksimović, Kiki Lesendrić, Emina Jahović i Kristina Kovač u proteklih pet dana imali su priliku da prvi put čuju i vide svih tristotine kandidata koji su prošli predaudicije. Sledeća faza je regrutni kamp u kojem će svoj talenat pred žirijem pokazati 120 najboljih, a najzanimljivije kandidate sa audicija gledaoci će videti od 29. oktobra na TV Pink.

„Posle pet napornih, ali uzbudljivih dana žiri i publika uživali su u najrazličitijim interpretacijama prijavljenih takmičara. Uglavnom su kandidati birali strane pop hitove, ali i poznate domaće kompozicije, a najzanimljivije detalje, kao i kako su kandidati reagovali na komentare žirija gledaoci će videti i čuti krajem oktobra na TV Pink kada počinje emitovanje najpopularnijeg pevačkog šou programa na planeti X Factor. Veoma smo zadovoljni i žirijem i kandidatima i zaista verujemo da će X Factor i na našim prostorima biti jednako popularan kao i u inostranstvu. Sledeća faza je selekcija 120 najboljih kandidata koji će se naći u drugoj fazi takmičenja – regrutnom kampu gde ćemo videti kako se takmičari spremaju za dalje takmičenje i još jedan nastup pred žirijem” – poručuju iz produkcije.

Prvoplasiranog, drugoplasiranog i trećeplasiranog takmičara u super finalu čekaju vredne robne i novčane nagrade, a pobedika očekuje i snimanje muzičkog albuma, kompletno vođenje karijere i luksuzan automobil.

Super finale X Factora zakazano je krajem februara sledeće godine u Kombank Areni kada će pored superfinalista nastupiti i jedna svetska muzička zvezda.

Sve informacije možete pratiti na www.xfactoradria.com

Loading...


3 komentara

3 Comments

 1. IvaM

  01/10/2013 at 8:31 pm

  Tek? Aoooo….A kad je ”Tvoje lice zvuci poznato” ? Oni samo najavljuju, ne kazu datum..

 2. Lola

  01/10/2013 at 8:40 pm

  Cekajte, ako su na audiciji bili samo oni koji su prosli predaudicije, jel’ to znaci da nece biti onih netalentovanih, pomalo smesnih kendidata? To mi uvek bude zabavno gledati.

 3. Andjelcic

  01/10/2013 at 10:26 pm

  12. oktobra u 21 pocinje Tvoje lice zvuci poznato

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top