Connect with us

Završene X Factor audicijeZavršene X Factor audicije

Potraga za prvom X Factor muzičkom zvezdom polako se zakuhtava!

Žiri u sastavu : Željko Joksimović, Kiki Lesendrić, Emina Jahović i Kristina Kovač u proteklih pet dana imali su priliku da prvi put čuju i vide svih tristotine kandidata koji su prošli predaudicije. Sledeća faza je regrutni kamp u kojem će svoj talenat pred žirijem pokazati 120 najboljih, a najzanimljivije kandidate sa audicija gledaoci će videti od 29. oktobra na TV Pink.

„Posle pet napornih, ali uzbudljivih dana žiri i publika uživali su u najrazličitijim interpretacijama prijavljenih takmičara. Uglavnom su kandidati birali strane pop hitove, ali i poznate domaće kompozicije, a najzanimljivije detalje, kao i kako su kandidati reagovali na komentare žirija gledaoci će videti i čuti krajem oktobra na TV Pink kada počinje emitovanje najpopularnijeg pevačkog šou programa na planeti X Factor. Veoma smo zadovoljni i žirijem i kandidatima i zaista verujemo da će X Factor i na našim prostorima biti jednako popularan kao i u inostranstvu. Sledeća faza je selekcija 120 najboljih kandidata koji će se naći u drugoj fazi takmičenja – regrutnom kampu gde ćemo videti kako se takmičari spremaju za dalje takmičenje i još jedan nastup pred žirijem” – poručuju iz produkcije.

Prvoplasiranog, drugoplasiranog i trećeplasiranog takmičara u super finalu čekaju vredne robne i novčane nagrade, a pobedika očekuje i snimanje muzičkog albuma, kompletno vođenje karijere i luksuzan automobil.

Super finale X Factora zakazano je krajem februara sledeće godine u Kombank Areni kada će pored superfinalista nastupiti i jedna svetska muzička zvezda.

Sve informacije možete pratiti na www.xfactoradria.com

Loading...

3 Comments

3 komentara

 1. IvaM

  1 October 2013 at 8:31 pm

  Tek? Aoooo….A kad je ”Tvoje lice zvuci poznato” ? Oni samo najavljuju, ne kazu datum..

 2. Lola

  1 October 2013 at 8:40 pm

  Cekajte, ako su na audiciji bili samo oni koji su prosli predaudicije, jel’ to znaci da nece biti onih netalentovanih, pomalo smesnih kendidata? To mi uvek bude zabavno gledati.

 3. Andjelcic

  1 October 2013 at 10:26 pm

  12. oktobra u 21 pocinje Tvoje lice zvuci poznato

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top